Part of the Midis Group
Sediul Apcom pe hartă

Apcom România - informaţii generale

Informaţii de contact

Apcom România
Denumirea comercială: Integrated Romanian Information Systems (I.R.I.S SA)
Număr de înregistrare la Registrul Comerţului: J40/256/1994
CIF: RO5091662
Sediu: Calea Floreasca 246C (Skytower Building), Et. 10, Sect. 1, Bucuresti - 014476
E-mail: office@apcom.ro

Informaţii pentru parteneri

Apcom Romania - Apple Authorized Distributor deţine drepturi exclusive de distribuţie şi promovare a produselor şi soluţiilor Apple, Inc. în România.
Companiile interesate de stabilirea unui parteneriat în privinţa revânzării produselor Apple sunt rugate să ne contacteze la adresa office@apcom.ro sau să telefoneze la: (021) 222 77 18, 222 77 19.

Achiziţii pentru clienţi finali

Vizitaţi pagina Achiziţionare pentru a afla modalitatea cea mai convenabilă pentru dvs. de a cumpăra dintr-un magazin local sau de pe Internet Mac-ul, iPhone-ul, iPad-ul sau iPod-ul dorit.

Achiziţii de volum

Companiile client final interesate de achiziţii în volum la preţuri speciale sunt rugate să ne contacteze prin e-mail: corporate@apcom.ro.

Achiziţii pentru educaţie

Instituţiile şi persoanele activând în domeniul educaţional beneficiază de preţuri speciale şi alte avantaje la achiziţionarea de sisteme Mac, software şi accesorii Apple. Organizaţiile activând în educaţie sunt rugate să ne contacteze la educatie@apcom.ro.

Protecția mediului

Precizari privind regimul deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE)

Compania Apcom Romania (INTEGRATED ROMANIAN INFORMATION SYSTEMS SA) este inscrisa la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului in Registrul de punere pe piata a echipamentelor electrice si electronice, avand numarul de inregistrare RO - 2012 - 07 - EEE - 0159 – III .

Compania Apcom Romania (INTEGRATED ROMANIAN INFORMATION SYSTEMS SA) este inscrisa la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului in Registrul producatorilor de baterii si acumulatori, avand numarul de inregistrare RO - 2011 - 08 - B&A – 0374 .

Descărcări

Vizitaţi pagina Descărcări pentru a descărca gratuit pachete de localizare în limba română pentru interfeţele versiunilor mai vechi ale software-urilor Apple (actualele versiuni includ din start compatibilitatea cu limba română).