Part of the Midis Group
Categorii

Apple actualizează MacBook Air şi generaţia curentă de MacBook Pro cu cele mai recente procesoare şi plăci grafice noi

MacBook_Air_Mid_2012_800x600

MacBook Pro

Apple® a actualizat MacBook Air®, cel mai performant notebook de uz cotidian, cu cele mai recente procesoare Intel Core, plăci grafice mai rapide şi stocare flash de până la de două ori mai rapidă faţă de precedenta generaţie. De asemenea, generaţia curentă de MacBook Pro de 13-inch şi 15-inch MacBook® Pro a fost actualizată cu cele mai recente procesoare Intel Core şi puternice procesoare grafice de la NVIDIA. Popularul Apple AirPort Express® a fost reproiectat pentru a include funcţionalităţi oferite anterior doar de AirPort Extreme®.

Disponibil în modele de 11-inch şi 13-inch, noul MacBook Air beneficiază de cele mai recente procesoare Core i5 şi Core i7 cu două nuclee şi este perfect pentru navigarea pe web, crearea filmelor şi gestionarea pozelor. Noul procesor grafic integrat Intel HD Graphics 4000 este cu până la 60 % mai rapidă şi conferă sistemelor MacBook Air suficientă putere pentru a profita de jocuri şi conţinut video. MacBook Air include stocare flash, de până la de patru ori mai rapidă decât hard discurile tradiţionale, pentru reactivitate instantanee şi acces rapid la aplicaţii şi date. Acum, cu 4GB de memorie rapidă, configurabilă la până la 8GB, puteţi rula aplicaţii mari consumatoare de memorie cu uşurinţă. În plus, MacBook Air beneficiază de o nouă cameră FaceTime® HD pentru video HD 720p.

MacBook Pro 13-inch include cele mai recente procesoare Intel Core i5 sau Core i7 cu două nuclee la frecvenţe de până la 2,9 GHz cu viteze Turbo Boost de până la 3,6 GHz. MacBook Pro 15-inch include cele mai recente procesoare Intel Core i7 cu patru nuclee la frecvenţe de până la 2,7 GHz cu viteze Turbo Boost de până la 3,7 GHz şi grafic dedicată NVIDIA GeForce GT 650M. Ambele modele MacBook Pro (13-inch şi 15-inch) pot fi configurate cu o unitate de hard disc de 1TB sau unităţi SSD de până la 512GB care sunt de până la de două ori mai rapide decât generaţia anterioară.

Atât MacBook Air cât şi MacBook Pro includ un port Thunderbolt de mare viteză şi două porturi USB 3.0 pentru conectarea facilă la afişaje externe şi la o gamă largă de periferice ultra-performante. Modelele MacBook Air 13-inch, MacBook Pro 13-inch şi 15-inch au o autonomie wireless de până la 7 ore, iar MacBook Air 11-inch de până la 5 ore..

Noile modele MacBook Air şi MacBook Pro vor fi disponibile în curând pe
magazinul online Apcom şi în magazinele autorizate din reţeaua de distribuţie Apcom.