Part of the Midis Group
Categorii

Apple actualizează modelul MacBook Pro ecran Retina de 13 inchi și MacBook Air

MacBook Pro Retina 13 inchi actaulizat

Apple a actualizat modelul MacBook Pro cu ecran Retina de 13 inchi cu noul trackpad Force Touch, procesoare Intel Core dintr-a 5-a generație și grafică Intel Iris Graphics 6100, stocare flash de două ori mai rapidă și baterie cu autonomie sporită, furnizând chiar și mai multe performanțe și posibilități clienților din segmentul profesional.

În plus, Apple a actualizat modelele MacBook Air de 11 inchi și 13 inchi cu procesoare Intel Core dintr-a 5-a generație, grafică Intel HD Graphics 6000 și Thunderbolt 2 și a adăugat unități de stocare flash de două ori mai rapide în modelul MacBook Air de 13 inchi, făcând aceste notebookuri și mai bune pentru activitățile cotidiene.

MacBook Pro cu ecran Retina de 13 inchi beneficiază de noul trackpad Force Touch care duce interactivitatea Mac-urilor la un nou nivel. Noul trackpad include senzori de presiune integrați care vă permit să să faceți clic oriunde și feedback haptic care furnizează reactivitate și uniformitate. Puteți chiar personaliza sensibilitatea trackpadului prin modificarea presiunii necesare pentru a înregistra fiecare clic. Trackpadul Force Touch permite și un nou gest numit Clic prelungit (un clic urmat de o apăsare mai profundă) pentru sarcini precum accesarea definiției unui cuvânt, afișarea unei hărți sau previzualizarea rapidă a unui fișier.

Modelul actualizat de MacBook Pro cu ecran Retina de 13 inchi beneficiază și de procesoare Intel Core de a cincea generație, cu frecvențe de până la 3,1 GHz (viteze Turbo Boost de până la 3,4 GHz), grafică Intel Iris Graphics 6100 mai rapidă și stocare flash de până la de două ori mai rapidă, cu debit de până la 1,6 GB/s. În plus, MacBook Pro cu ecran Retina de 13 inchi furnizează acum o autonomie de până la 10 ore.

Modelele MacBook Air de 11 inchi și 13 inchi actualizate beneficiază acum de procesoare Intel Core dintr-a 5-a generație de până la 2,2 GHz (cu viteze Turbo Boost de până la 3,2 GHz), grafăc integrată Intel HD Graphics 6000 și Thunderbolt 2, cu un debit de până la 20 Gb/s (dublu față de precedenta generație). MacBook Air 13 inchi beneficiază în plus de stocare flash de până la de două ori mai rapidă decât precedenta generație.

Familia MacBook Air

Fiecare Mac vine acum cu OS X® Yosemite, cea mai nouă și puternică versiune de OS X, reproiectată și rafinată cu un aspect proaspăt și modern, noi aplicații puternice și uimitoarele funcționalități Continuitate care transformă lucrul pe Mac și pe dispozitivele iOS într-o activitate mai fluidă ca niciodată.

iMovie, GarageBand, iPhoto și Pages, Numbers și Keynote sunt incluse gratuit cu fiecare nou Mac. iMovie vă permite să creați cu ușurință filme superbe, puteți utiliza GarageBand pentru a compune muzică sau pentru a învăța să cântați la pian sau chitară și vă puteți edita și partaja cele mai bune fotografii cu iPhoto. Pages, Numbers și Keynote facilitează crearea, editarea și partajarea de documente, foi de calcul și prezentări uimitoare. Pages, Numbers și Keynote pentru iCloud vă permit să creați un document pe iPhone sau iPad, să îl editați pe un Mac și să colaborați asupra acestuia cu prietenii, chiar dacă aceștia utilizează un PC. Noua aplicație Poze pentru OS X vă păstrează colecția foto/video organizată automat și ușor de navigat, și va fi inclusă într-o actualizare de OS X Yosemite din această primăvară.

MacBook Pro cu ecran Retina de 13 inchi este disponibil prin intermediul
rețelei de parteneri autorizați Apcom România în configurațiile standard cu procesor Intel Core i5 la 2,7 GHz (Turbo Boost la 3,1 GHz), 8 GB de memorie și 128 GB de stocare flash; cu procesor Intel Core i5 la 2,7 GHz (Turbo Boost la 3,1 GHz), 8 GB de memorie și 256 GB de stocare flash; și cu un cu procesor Intel Core i5 la 2,9 GHz (Turbo Boost la 3,3 GHz), 8 GB de memorie și 512 GB de stocare flash. Opțiunile de configurare la comandă includun procesor Intel Core i7 mai rapid, 16 GB de memorie i până la 1 TB de stocare flash.