Part of the Midis Group
Categorii

Adobe a anunţat Creative Suite 5.5. Perioada de graţie pentru upgrade gratuit la CS5.5 a început!

Adobe Creative Suite 5.5

Adobe a anunţat recent apropiata lansare a software-ului Adobe® Creative Suite® 5.5 ca vă va permite să dezvoltaţi aplicaţii interactive bogate pentru Android™, BlackBerry® şi iOS, să proiectaţi conţinut de browser captivant în HTML5 şi să creaţi reviste digitale atractive. În plus, cei care achiziţionează acum licenţe CS5 integrale sau de upgrade vor primi gratuit upgrade-ul la CS5.5 imediat ce acesta va fi disponibil.

Avantajele sunt multiple:
1. Veţi obţine software disponibil pentru descărcare imediată.
2. Veţi obţine o versiune mai “matură” a aplicaţiilor, deja testată în piaţă, pe care o puteţi actualiza ulterior la latitudinea dvs.
3. Veţi beneficia de un cost de upgrade mai scăzut (de la CS2, CS3 sau CS4), deoarece achiziţionaţi în mai puţine etape pentru a ajunge la cea mai recentă versiune. De exemplu, puteţi economisi 200 de euro pentru a actualiza Master Collection CS2 la CS5 faţă de achiziţionarea directă a upgrade-ului la CS5.5.

Solicitarea upgrade-ului gratuit la CS5.5 de către clienţii eligibili poate fi făcută la adresa http://www.adobe.com/go/uk_supportportal până la data de 10 iulie 2011 pentru versiunile în limba engleză sau 8 septembrie 2011 pentru versiunile în limba română.