Part of the Midis Group
Categorii

Apple lansează iPad mini şi a patra generaţie de iPad

iPad mini duo

Apple a lansat iPad mini, un design complet nou de iPad care este cu 23 % mai subţire şi cu 53 % mai uşor decât a treia generaţie de iPad. Noul iPad mini beneficiază de un uimitor afişaj Multi-Touch de 7,9 inchi, camere FaceTime HD şi iSight, performanţe wireless ultrarapide şi o incredibilă autonomie a bateriei de 10 ore. Pe scurt, un iPad - dar într-un design revoluţionar care poate fi ţinut într-o mână. Apple a anunţat şi cea de-a patra generaţie de iPad, beneficiind de un excepţional afişaj Retina de 9,7 inchi, noul cip A6X proiectat de Apple, cameră FaceTime HD şi performanţe wireless ultrarapide. Atât iPad mini, cât şi a patra generaţie de iPad vin cu iOS 6, cel mai avansat sistem de operare mobil din lume, incluzând peste 200 de noi funcţionalităţi.

iPad mini în mână iPad mini şi Smart Covers iPad mini cu Smart Cover şi FaceTime

iPad mini are un design realizat din aluminiu şi sticlă având grosimea de numai 7,2 mm şi cântărind doar 308 grame. Afişajul Multi-Touch de 7,9 inch furnizează aceeaşi experienţă aşteptată de utilizatorii de iPad într-un design oferind un spaţiu de ecran cu peste 35 % mai mare decât tabletele de 7 inch şi o uimitoare zonă utilă de vizualizare la navigarea web, cu 67 % mai mare. Cipul dual-core A5 asigură reactivitatea graficii şi o experienţă Multi-Touch fluidă - oferind totuşi până la 10 ore de autonomie.

iPad mini are o cameră frontală FaceTime HD şi o cameră iSight de 5 megapixeli în spate, beneficiind de optică avansată pentru fotografii detaliate şi filmare HD 1080p. Camera iSight include stabilizare video şi ambele camere beneficiază de un senzor de iluminare posterioară pentru a înregistra imagini reuşite în condiţii de luminozitate scăzută.

iPad mini beneficiază de conectivitate Wi-Fi 802.11n dual-band la viteze de până la 150 Mb/s, dublu faţă de precedentele modele de iPad. iPad mini este disponibil şi în modele Wi-Fi + Cellular care sunt compatibile cu standarde wireless ultrarapide, inclusiv LTE¹ şi DC-HSDPA, astfel încât să puteţi explora, descărca şi difuza conţinut de oriunde v-aţi afla.

Cea de-a patra generaţie de iPad beneficiază de uimitorul afişaj Retina de 9,7 inchi şi include noul cip A6X proiectat de Apple, care furnizează viteze de operare şi performanţe grafice de până la de două ori mai rapide decât cipul A5X, furnizând în continuare până la 10 ore de autonomie a bateriei în acelaşi design subţire şi uşor de iPad. Noile funcţionalităţi mai includ o cameră FaceTime HD, performanţe Wi-Fi duble faţă de modelele anterioare de iPad şi compatibilitate cu operatori LTE din întreaga lume.

iPad mini şi cea de-a patra generaţie de iPad includ noul conector Lightning, care este mai mic, mai inteligent şi mai rezistent decât conectorul cu 30 de pini. Accesoriile Lightning existente oferă compatibilitate pentru camere digitale, carduri SD şi video VGA sau HDMI. Accesoriile iPad Smart Cover şi iPad Smart Case existente sunt compatibile cu iPad-urile din generaţia a parta şi există accesorii Smart Cover concepute special pentru iPad mini disponibile în roz, verde, albastru, gri deschis şi gri închis.

Modelele iPad mini Wi-Fi şi iPad (generaţia a 4-a) Wi-Fi vor fi disponibile în variantele de culoare alb-argintiu şi negru-cenuşiu în capacităţi de 16, 32 şi 64 GB din data de 2 noiembrie în
magazinele autorizate din reţeaua de distribuţie Apcom.

Modelele iPad mini Wi-Fi + Cellular şi iPad (generaţia a 4-a) Wi-Fi + Cellular vor fi disponibile vor fi disponibile în următoarele săptămâni în aceleaşi variante de culori şi capacităţi.