Part of the Midis Group
Categorii

Apple Thunderbolt Display. Primul monitor Thunderbolt din lume.

Apple Thunderbolt Display

Apple a lansat noul monitor Apple Thunderbolt, primul monitor din lume cu tehnologie I/O Thunderbolt şi cea mai performantă staţie de andocare pentru portabilele Mac. Cu un singur cablu, utilizatorii pot conecta un Mac echipat Thunderbolt la monitorul Apple Thunderbolt de 27-inch pentru a-i accesa camera FaceTime, funcţionalităţile audio de înaltă calitate şi porturile Gigabit Ethernet, FireWire 800, USB 2.0 şi Thunderbolt. Conceput special pentru portabilele Mac, noul monitor beneficiază de o carcasă elegantă şi subţire din aluminiu şi sticlă şi include un conector MagSafe pentru încărcarea unui MacBook Pro sau MacBook Air.

Apple Thuderbolt Display, spate Apple thunderbolt Display cu MacBook Air MacBook Pro cu 2 monitoare Apple Thunderbolt

Cu un superb ecran 16:9 din sticlă fără ramă, monitorul Thunderbolt utilizează tehnologia IPS pentru a furniza o imagine strălucitoare pentru un unghi de vizualizare extrem de larg, de 178 de grade. Orice portabil Mac echipat cu Thunderbolt se poate cupla cu monitorul pentru a crea o soluţie completă de birou.

Ecranul Thunderbolt include o cameră video FaceTime HD integrată pentru videoconferinţe de calitate excepţională, un sistem de difuzoare 2.1 pentru audio de înaltă calitate, un încărcător MagSafe integrat pentru a menţine încărcarea portabilelor Mac, trei porturi USB 2.0, un port FireWire 800, un port Gigabit Ethernet şi un port Thunderbolt pentru a conecta în serie până la 5 alte periferice Thunderbolt.

Noul monitor Apple Thuderbolt este disponibil în
reţeaua de distribuţie Apcom şi Magazinul online Apcom.