Part of the Midis Group
Categorii

Review: "iPod touch 32GB - la naiba cu tablet-urile" de Dan Dragomir

iPod touch 32GB testat de Dan Dragomir

“iPod Touch, playerul Apple gândit după iPhone, este o alternativă serioasă pentru tablet și pentru telefoanele smartphone și am să vă explic imediat de ce susțin asta.”
Continuare...

Review: "Ultimul iPod Nano, mai mic, dar dibaci", Libertatea

Libertatea a testat noul iPod nano

“Ultimul născut din seria iPod Nano te uimeşte mai întâi prin dimensiuni. Ai impresia că producătorul a retezat cam două treimi din primul model, adică din veteranul generaţiei Nano care a revoluţionat lumea MP3 playerelor în septembrie 2005”
Continuare...

Review: "Noul MacBook Air, una din armele anti-netbook a lui Steve Jobs, atacă şi ultraportabilele" de Vali Bîrzoi

Review MacBook Air, Business Cover

“Aşa că se naşte întrebarea: ce e mic, de 11-12 inci la display, are maximum 1,5 kg şi un procesor şi o placă video capabile de editări foto-video de bază? Răspunsul ar putea fi noile ultraportabile care au început să apară pe piaţă, însă răspunsul meu e MacBook Air.”
Continuare...

Review: Apple MacBook Air - aproape perfect, de Radu Bogza-Petcu

Review: Apple MacBook Air, ITfiles

“Fără doar şi poate, el este o îmbinare excelentă a portabilităţii, autonomiei, performanţei, design-ului şi construcţiei. Aceste calităţi se întâlnesc foarte rar la un loc şi din acest motiv sunt de părere că MacBook Air merită toată atenţia.”
Continuare...

Review: iPod nano generaţia 6, de Alex Goaga

“Mic dar rau – iPod Nano la a sasea generatie – Touch screen si radio, incluse
[...]
Si da, intr-adevar, “la ce nivel s-a ajuns”!! Practic, iPod Nano este un iPod Touch in miniatura, un mic patrat cu latura de 2,4 centimetri, cu touch screen de 240X240 pixeli. Adicatelea navigarea se face cu ajutorul Sfantului Deget si pot spune ca este foarte…instinctuala/instinctiva. Mi-am dat seama in 10,4 secunde cum se foloseste [...]”
Continuare...

Review: iPod nano generaţia 6, de Daniel Ion

iPod nano gen. 6 - Review în Go4it

“Interfaţa lui iPod Nano gen. 6 este similară cu cea de la iPhone şi iPod Touch. Butoanele meniului principal par a fi nişte aplicaţii, fiind afişate câte patru pe ecran. Alături de cele pentru muzică, setări, radio şi podcast-uri, am descoperit o aplicaţie Clock cu mai multe facilităţi şi un pedometru digital.”
Continuare...

Review: Apple Magic Trackpad, de Andrei Ene

Magic_Trackpad_review

“Pentru cei obisnuiti cu MacBook Pro sau cu MacBook-urile si noua tehnologie a acestora implementata in trackpad, Magic este cea mai buna alegere.”
Continuare...

Review: Mac mini 2010 review, de Dan Serbanescu

Mac mini 2010 review

“Inca de la primele Mac-uri, aparute cu peste doua decenii in urma, designerii Macintosh au avut viziunea unui computer care sa devina un bun de larg consum, ieftin sau macar accesibil, si cat se poate de simplu de utilizat...”
Continuare...