Part of the Midis Group
Categorii

iStyle - Apple Premium Reseller a deschis cel de-al patrulea magazin din România

iStyle Brașov 1

iSTYLE Retail, cel mai important Apple Premium Reseller din România, a deschis cel de-al patrulea magazin al rețelei în cadrul centrului comercial Coresi Shopping Resort din Brașov.

iSTYLE își consolidează astfel statutul de lider al retailului dedicat soluțiilor Apple din România și reconfirmă strategia companiei de a-și extinde prezența la nivel național pentru a aduce produsele din portofoliu mai aproape de un număr tot mai mare de potențiali clienți.

iStyle Brașov 2

Magazinul, proiectat și executat cu respectarea riguroasă a standardelor Apple Premium Reseller, are un spațiu util de peste 100 m2 și este rezultatul unei investiții totale de peste 200 000 euro. Situat într-o zonă ultracentrală și foarte ușor accesibilă din inima complexului Coresi, iSTYLE Brașov le oferă vizitatorilor o experiență bazată pe libertatea de a interacționa nemijlocit cu produsele expuse timp de 12 ore pe zi, 7 zile pe săptămână. O particularitate a noului spațiu comercial este zona vastă dedicată soluțiilor complementare, bazate pe gadgeturi și accesorii inteligente compatibile cu Mac-urile și cu dispozitivele iOS, destinate unor preocupări extrem de actuale precum fitness și alte activități sportive, monitorizarea formei fizice și a sănătății, automatizarea și controlul dispozitivelor casnice, precum și tradiționalelor hobby-uri de creație, organizare și partajare foto/video/audio.

iStyle Brașov 3

“Avem șansa și în același timp provocarea de a reprezenta în fața clienților din Brașov cel mai faimos și respectat brand din industria tehnologiei - și nu numai” a declarat Valeriu Ion, General Manager al iSTYLE Retail. “Așteptările sunt foarte mari, în mod justificat, și ne străduim permanent să le înlesnim vizitatorilor o experiență cât mai plăcută. Unul dintre aspectele care ne diferențiază față de alte magazine IT este faptul că utilizatorii sunt efectiv invitați să «se joace» cu produsele înainte de a lua o decizie de achiziție, deoarece produsele Apple au capacitatea rară de a le transmite emoții reale persoanelor care interacționează cu ele.”

iStyle Brașov 4

iSTYLE Brașov implementează același mix de servicii ca și celelate magazine ale rețelei iSTYLE, oferind, printre altele:

un showroom permanent, conceput pentru a pune în valoare gama completă de produse Apple, inclusiv cele mai recente modele de Mac, iPhone, iPad și iPod, cu posibilitatea testării directe de către clienți
asistență specializată și individualizată din partea consultanților de vânzări instruiți și certificați de către Apple
demonstrații, workshopuri și seminarii periodice acoperind cele mai recente și avansate tehnologii
programe financiare pentru diverse categorii de clienți, inclusiv reducerile oferite clienților din domeniul educației, soluții de leasing și închirieri pentru afaceri, restituirea TVA pentru cetățenii non-UE ș.a.m.d.
comercializarea unui sortiment generos, dar exigent selectat de accesorii dedicate produselor Apple, de la genți de laptop și carcase de iPhone la sisteme audio de înaltă calitate, soluții de stocare performante și numeroase accesorii inteligente “app-enabled”
servicii de depanare și preluare în service a produselor defecte

Despre iSTYLE
iSTYLE este cel mai mare lanț de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. În România, iSTYLE comercializează prin intermediul celor 4 de magazine retail, precum și online, gama completă de produse Mac, iPhone, iPad și iPod, împreună o gamă extinsă, dar atent selecționată, de accesorii, periferice și gadgeturi inteligente compatibile. În plus, iSTYLE le furnizează de peste 15 ani clienților din România servicii de cea mai înaltă calitate prin intermediul unei echipe de specialiști certificați și permanant instruiți la standardele Apple.