Part of the Midis Group
Categorii

Parrot Flower Power: Oricine poate crește plante

Parrot Flower Power

Parrot Flower Power este un senzor inteligent care "se plantează" în apropierea plantei, la interior sau exterior, în ghiveci sau direct în pământ. Măsoară cu precizie, în timp real, parametrii esențiali pentru creșterea și starea de sănătate a plantelor: umiditatea solului, cantitatea de fertilizator, temperatura ambientală și intensitatea luminii.

Flower Power in ghiveci

Înțelege nevoile plantelor tale
Plantele au nevoi vitale, diferite. Parrot Flower Power utilizează senzori cu tehnologii avansate pentru a monitoriza bunăstarea plantelor printr-o serie de parametri: patru senzori încorporați măsoară intensitatea luminii, temperatura mediului ambiant, umiditatea solului și cantitatea de fertilizator. Folosind datele colectate la fiecare 15 minute de către cei patru senzori, puteți înțelege care sunt cerințele exacte ale plantei dumneavoastră.

Monitorizare în timp real
Atunci când te afli în apropierea dispozitivului tău Flower Power, poți folosi modul Live pentru a verifica intensitatea luminii, temperatura mediului ambiant și umiditatea solului. O dată la 15 minute Flower Power măsoară datele prin cei patru senzori și le stochează în memoria sa. O dată la două ore Flower Power trimite aceste informații prin Bluetooth către smartphone-ul sau tableta ta. Dacă nu te afli în raza de acoperire Bluetooth, informațiile sunt păstrate până la 80 de zile în memoria dispozitivului. De fiecare dată când plantele monitorizate au nevoie de atenție, vei primi o notificare.

Aplicație dedicată gratuită
Descarcă aplicația gratuită Parrot Flower Power pe smartphone-ul sau tableta ta. Aplicația va conecta dispozitivul Flower Power la Parrot Cloud (prin 3G/4G sau Wi-Fi), locul unde informațiile sunt analizate. După analizarea datelor, primești notificări în timp real atunci când una dintre plantele tale are nevoie de apă, fertilizator, lumină sau schimbarea temperaturii din încăpere. Poți urmări schimbările din grădina ta direct sau prin consultarea bazei de date Parrot.

Aplicatia iOS Parrot Flower Power

Bază de date cu peste 6000 de plante
Folosind aplicația, utilizatorul poate selecta planta pe care vrea să o monitorizeze din baza de date Parrot Cloud, care a fost creată și documentată de către botaniști. Parrot Cloud conține peste 6000 de soiuri de plante, iar sfaturile pentru modul de îngrijire sunt
personalizate în funcție de fiecare plantă în parte.

Potrivit pentru interior și exterior
Materialele alese pentru fabricarea Flower Power asigură că produsul este etanș și robust. Parrot Flower Power poate fi utilizat atât în interior cât și în exterior (de la -10 ° C la 55 ° C). Este rezistent la apă, ploaie și îngrășământ lichid. Se “plantează" la interior sau exterior, în ghiveci sau direct în pământ și monitorizează parametrii esențiali pentru sănătatea plantei tale.

Principalele caracteristici ale aplicației Parrot Flower Power
Grădină - cu aplicația Parrot Flower Power puteți urmări și analiza datele transmise de mai mulți senzori Flower Power și starea de sănătate a întregii grădini.
Fertilizator - prin urmărirea cantității de fertilizator, vei avea posibilitatea de a planifica când trebuie adăugat, împreună cu planul de udare al plantei.
Apă - aplicația Parrot Flower Power monitorizează nivelul de umiditate din sol în jurul plantei, stochează datele și permite planificarea intervalelor de udare în funcție de necesități.
Alerte - atunci când nivelul de apă, căldură, lumină sau de îngrășăminte nu este conform cu cerințele plantei tale, aplicația Parrot Flower Power va crea o alertă pentru a îți spune ce trebuie făcut.
Listă cu lucruri de făcut - în același mod în care monitorizează starea plantei tale în timp real, aplicația Parrot Flower Power va crea o listă cu lucruri de făcut în următoarele zile bazată pe altertele existente și starea preconizată a plantei tale.
Temperatură - aplicația Parrot Flower Power va realiza un grafic al temperaturii din pământul în care se află planta monitorizată și va compara datele cu nivelurile ideale de temperatură pentru specia aleasă din baza de date.
Lumină - senzorul Parrot Flower Power ține evidența cantității de lumină pe care planta o primește și va avertiza atunci când aceasta primește prea multă sau prea puțină lumină.
Planificare - Dacă toți parametrii sunt în prezent buni, aplicația Parrot Flower Power te ajută să planifici când trebuie să uzi planta sau să-i adaugi îngrășământ în următoarele zile.

Parrot Flower Power sunt disponibile pentru comandă în
reţeaua de distribuţie Apcom şi pe magazinul online Apcom. Livrările vor începe în cursul lunii februarie.