Part of the Midis Group
Categorii

Recomandări: Incase Hardshell

MacBook White 13-inch cu Incase Hardshell (turcoaz)

Gama de carcase Incase Hardshell beneficiază de o construcţie rezistentă, realizată prin injecţie după mulaj pentru acoperire optimă a notebookului dvs. Apple (MacBook sau MacBook Pro, toate dimensiunile de ecran). Cu un exterior mat de tip carapace, un înveliş moale la atingere, picioruşe din cauciuc, orificii de aerisire termică şi acces neobstrucţionat la toate funcţionalităţile, Hardshell Case este cea mai sofisticată şi mai discretă opţiune în domeniul protecţiei laptopurilor. În plus, vă puteţi personaliza notebookul alegând dintre variantele cromatice disponibile pentru carcasă.

MacBook Pro 13-inch cu Incase Hardshell (magenta) MacBook Pro 15-inch cu Incase Hardshell (negru) MacBook White 13-inch cu Incase Hardshell (turcoaz)

Avantaje pe scurt:
  • Protecţie excelentă pentru notebook
  • Înveliş exterior cauciucat, plăcut la atingere
  • Decupaje precise pentru acces fără probleme la cablul de alimentare magnetic, conectorii de intrare pentru căşti şi microfon, unitatea optică şi toate porturile laterale
  • Picioruşele cauciucate ridică notebookul faţă de suprafaţa de lucru, permiţând circularea mai uşoară a aerului de către ventilatoarele interne ale notebookului
  • Simplu de utilizat şi uşor de întreţinut

Gama de carcase Incase Hardshell este disponibilă pentru achiziţionare din Magazinului online Apcom şi prin intermediul reţelei partenerilor Apcom autorizaţi.