Part of the Midis Group
Categorii

Promo: iMac - acum cu televizor inclus

iMac cu tuner TV AVerTV hibrid cadou

Acum puteţi beneficia la maxim de ecranul excepţional al iMac-ului dvs: până pe 29 aprilie, pentru orice iMac achiziţionat primiţi cadou un tuner TV hibrid AVerTV.

AVerTV Hybrid Volar M reprezintă soluţia ideală pentru utilizatorii de sisteme Mac aflaţi în zonele de tranziţie a semnalului TV de la analogic la digital, sau pentru cei ce călătoresc mult. Dispozitivul oferă recepţie TV atât analogică, cât şi digitală, radio FM şi integrează multe funcţii de divertisment în sistemul Mac. Stick-ul USB cu design elegant este echipat şi cu un demodulator avansat pentru a vă putea oferi calitatea excelentă a recepţiei HDTV.

Dacă timpul nu vă permite să urmăriţi programele preferate, AVerTV for Mac permite programarea înregistrărilor şi exportul acestora către iTunes pentru sincronizarea cu iPod sau alte dispozitive portabile. Totodată, AVerMedia îşi concentrează eforturile pentru a oferi cea mai ergonomică interfaţă software şi cea mai bună calitate a imaginii. Modulul inteligent de organizare a fişierelor poate recunoaşte şi sorta automat înregistrările şi capturile de ecran în directoarele "Filme", "Muzică" şi "Imagini", iar funcţia de îmbunătăţire a culorilor ajustează calitatea video şi ajută la redarea unei imagini uimitor de clare şi strălucitoare.

Pentru a beneficia de ofertă, achiziţionaţi orice model iMac din
magazinului online Apcom şi prin intermediul reţelei partenerilor Apcom autorizaţi.
AVerTV Hybrid Volar M poate fi achiziţionat şi separat din
magazinului online Apcom şi prin intermediul reţelei partenerilor Apcom autorizaţi.