Part of the Midis Group
Categorii

Apple lansează modelul iMac 27-inch cu ecran Retina 5K

iMac 27-inch cu ecran Retina 5K

Apple a prezentat modelul iMac 27-inch cu ecran Retina 5K, care include afișajul cu cea mai înaltă rezoluție din lume cu un total uimitor de 14,7 milioane de pixeli. La această rezoluție fabuloasă, textul este afișat mai clar ca niciodată, conținutul video este incredibil de realist și puteți vedea noi niveluri de detaliu în pozele dvs. Beneficiind de cele mai recente procesoare quad-core, grafică ultraperformantă, Fusion Drive și Thunderbolt 2, iMac cu ecran Retina 5K este cel mai puternic iMac din toate timpurile - cel mai performant afișaj combinat cu cel mai performant sistem all-in-one.

iMac cu ecran Retina 5K furnizează o experiență captivantă pentru utilizator. Având o rezoluție de 5120 x 2880, iMac cu ecran Retina 5K are de patru ori mai mulți pixeli decât modelul iMac standard de 27-inch îi cu 67% mai mulți pixeli decât un afișaj 4K. Textul are o claritate similară celui tipărit și puteți vedea mai mult din pozele dvs. de țnaltă rezoluție, cu detalii la nivel de pixel. În aplicații precum Final Cut Pro® X, puteți vizualiza conținut 4K la dimensiune integrală, având suficient spațiu și pentru instrumentele de editare și materialele dvs.

2x iMac 27-inch Retina 5K

Afișajul noului iMac de 27-inch a fost proiectat pentru a oferi performanțe, eficiență energetică și calitate vizuală uimitoare. iMac cu ecran Retina 5K utilizează a un panou TFT cu tehnologie oxid construit cu mare precizie pentru a furniza luminozitate sporită pe toată suprafața ecranului. Un singur controller de sincronizare proiectat de Apple comandă toți cei 14,7 milioane de pixeli. iMac cu ecran Retina 5K utilizează și LED-uri extrem de eficiente și pasivizare organică pentru a îmbunătăți calitatea imaginii și pentru a reduce consumul energetic al afișajului cu 30 de procente, chiar dacă pun în mișcare de patru ori mai mulți pixeli la aceeași luminozitate.

iMac cu ecran Retina 5K beneficiază de un raport de contrast superior, tonuri întunecate mai profunde și culori mai vibrante din orice unghi de vizualizare. În plus, fiecare iMac cu ecran Retina 5K este calibrat utilizând trei spectroradiometre ultraperformante pentru a asigura precizia și acuratețea culorilor.

Noul iMac cu ecran Retina 5K este, de asemenea, mai puternic din punct de vedere al dotărilor hardware. Include un procesor Intel Core i5 quad-core la 3,5 GHz cu viteze Turbo Boost de până la 3,9 GHz și poate fi configurat, în premieră, cu un procesor Intel Core i7 quad-core la 4 GHz cu viteze Turbo Boost de până la 4,4 GHz. Fiecare nou iMac cu ecran Retina 5K include grafică AMD Radeon R9 M290X și poate fi configurat cu grafică AMD Radeon R9 M295X, furnizând până la 3,5 teraflops de putere de calcul, fiind cel mai puternic procesor grafic oferit vreodată într-un iMac. iMac cu ecran Retina 5K are în dotarea standard 8GB de memorie și un Fusion Drive de 1TB. Noul iMac poate fi configurat cu 32GB de memorie, un Fusion Drive de 3TB sau până la 1TB de stocare flash PCIe super-rapidă. În plus, iMac cu ecran Retina 5K include două porturi Thunderbolt 2 care permit viteze de transfer de câte 20Gb/s fiecare, dublu față de generația anterioară.

2x iMac 27-inch Retina 5K semiprofil

Fiecare nou Mac vine cu OS X Yosemite, o nouă și puternică versiune de OS X, reproiectată și cizelată pentru un aspect proaspăt, modern, noi aplicații puternice și noi funcționalități uimitoare de Continuitate, care fac lucrul cu Mac-ul și cu dispozitivele iOS mai fluid ca niciodată. OS X Yosemite este proiectat pentru a profita la maximum de ecranul iMac-ului Retina 5K, livrând claritate excepțională pentru toate aplicațiile dvs. În plus, noile versiuni ale aplicațiilor iMovie, GarageBand și ale suitei iWork sunt incluse gratuit pe orice nou Mac.

iMac 27-inch cu ecran Retina 5K va fi în curând disponibil pentru comandă în
reţeaua de distribuţie Apcom şi pe magazinul online Apcom.