Part of the Midis Group
Categorii

Apple lansează iPad Air 2 - cel mai subțire și mai puternic iPad din toate timpurile

iPad Air 2 & iPad mini 3

iPad Air 2 și iPad mini 3 beneficiază acum de Touch ID

Disponibile în variantele de culoare auriu, argintiu și gri spațial, noile iPad Air 2 și iPad mini 3 oferă Touch ID astfel încât utilizatorii pot să își deblocheze iPad-ul dintr-o atingere de deget și să facă achiziții într-un mod simplu și securizat utilizând Apple Pay (funcționalitate dispnibilă doar în S.U.A)

Proiectat pentru a oferi portabilitate și ușurință de utilizare fără pereche, iPad Air 2 beneficiază de o superbă carcasă unibody din aluminiu anodizat pentru rezistență și o senzație de robustețe. Ecranul Retina îmbunătățit beneficiază de un design complet laminat care aduce imaginile și conținutul mai aproape de degetele utilizatorului, având ca rezultat o experiență mai personală. Un înveliș anti-reflex personalizat reduce strălucirea cu 56% pentru a spori calitatea afișării la birou, la școală sau în exterior.

iPad Air 2

iPad Air 2 este propulsat de noul cip de concepție Apple A8X chip, care furnizează o creștere cu 40% a performanțelor de procesare și de 2,5 ori a performanțelor grafice față de iPad Air, beneficiind în continuare de autonomia de 10 ore la care utilizatorii se așteaptă în timp ce lucrează, se joacă sau navighează pe web. În combinație cu Metal, noua tehnologie grafică din iOS 8, cipul A8X permite efecte vizuale realiste comparabile cu cele mai avansate console dedicate pentru jocuri. iPad Air 2 include și coprocesorul de mișcare M8 care colectează date referitoare la mișcare de la accelerometru, giroscop, busolă și noul barometru care detectează presiunea atmosferică pentru a furniza altitudinea relativă.

Inovațiile aduse camerelor iSight și FaceTime HD din iPad Air 2 permit înregistrarea de poze și clipuri video mai bune. Senzorul de 8MP și optica avansată in camera iSight ajută la capturarea de imagini bogate, detaliate, și adaugă noi funcționalități incluzând realizarea de panorame în aplicația Poze, video time-lapse, ralanti și HD 1080p. Camera FaceTime HD capturează acum cu peste 80% mai multă lumină decât camera iPad Air și beneficiză de modul de fotografiere în rafală, precum și imagini și video HDR.

iPad Air 3 lateral orizontal

iPad Air 2 furnizează conectivitate mai rapidă cu Wi-Fi 802.11ac cu tehnologie MIMO (Multiple-In-Multiple-Out) pentru performanțe de 2,8 mai bune decât cele de pe iPad Air la rate de date de până la 866 Mb/s.

Touch ID le oferă utilizatorilor de iPad Air 2 și iPad mini 3 o modelaitate simplă și securizată de a-și debloca iPad-ul cu o simplă atingere de deget, plus posibilitatea de a se autentifica în cadrul aplicațiilor pentru protecție sporită. Tehnologia Touch ID poate fi utilizată ca o modalitate securizată de aprobare a cumpărăturilor din App Store, iTunes Store sau iBooks Store, precum și cu Apple Pay, atunci când plătiți pentru bunuri fizice și servicii din cadrul aplicațiilor.

Noile iPad-uri vin cu iOS 8.1, care include funcționalități de Continuitate între iOS 8 și OS X Yosemite, care permite ca toate produsele dvs. Apple să lucreze perfect împreună. Handoff vă permite să începeți o activitate pe un dispozitiv și să sâ o continuați pe altul, iar atunci când iPhone-ul dvs. se află în aceeași rețea Wi-Fi, puteți să efectuați și să răspundeți la apelurile telefonice direct de pe iPad-ul dvs.

Linia iPad mini a fost actualizată pentru a include iPad mini 3 cu ID și iPad mini cu ecran Retina, numit acum iPad mini 2. Ambele iPad-uri beneficiază de un uimitor afișaj Retina, cipul A7, cameră iSight de 5MP, cameră FaceTime HD și wireless ultra-rapid.

iPad mini 3

Noile modele de iPad Air 2 și iPad mini 3 vor fi în curând disponibile pentru comandă în reţeaua de distribuţie Apcom şi pe magazinul online Apcom.