Part of the Midis Group
Categorii

iPad Pro - modelul epic de 12,9 inchi îți oferă o suprafață genială pentru idei mărețe.

iPad Pro Hero

Chiar și cu ecranul său Retina de 12,9 inchi, cel mai mare și mai capabil iPad are o grosime de doar 6,9 mm și cântărește numai 713 g. Are un cip A9X puternic cu arhitectură pe 64 de biți specifică desktopurilor, patru difuzoare audio, camere iSight și FaceTime HD avansate, conexiuni Wi-Fi și 4G LTE 1, iCloud, revoluționarul senzor de amprentă Touch ID și o autonomie a baterieide până la 10 ore.2 De asemenea, include aplicații grozave pentru productivitate și creativitate, precum și multe alte aplicații incredibile disponibile în App Store. Iar datorită caracteristicilor noi și puternice din iOS 9 precum multitasking, iPad Pro face lucruri pe care niciun alt iPad nu le-a mai făcut.

iPad Pro Colors

iPad a fost mereu unic prin simplitate, însă în același timp cu adevărat captivant. Acum, cu ecranul său mare Retina de 12,9 inchi, performanță CPU aproape dublă față de iPad Air 2 și tehnologie Multi-Touch îmbunătățită, iPad Pro adaugă o nouă dimensiune experienței tale mobile. Nu e doar mai mare. Este un iPad care îți permite să fii mai creativ și mai productiv – la o scară complet nouă.

Ecran Retina

Cu peste 5,6 milioane de pixeli, iPad Pro are ecranul Retina cu cea mai înaltă rezoluție de pe un dispozitiv iOS. Pe ecranul de 12,9 inchi, tot ceea ce faci – editarea video 4K, conceperea prezentărilor, managementul unei afaceri – este mai ușor, mai rapid și mai captivant. Iar subsistemul Multi-Touch a fost reproiectat, făcând și mai flexibile modalitățile prin care interacționezi cu iPad-ul tău.

Cip A9X

iPad Pro se bazează pe noul cip A9X de generația a treia, cu arhitectură pe 64 de biți specifică desktopurilor. Acesta oferă o performanță CPU de până la 1,8 ori mai mare și performanță grafică dublă față de iPad Air 2. Așa că până și cele mai solicitante aplicații rulează fără efort.

iPad Pro Gaming

iOS 9

iPad Pro are iOS 9, cel mai intuitiv, avansat și sigur sistem de operare mobil din lume. Și datorită aplicațiilor încorporate îmbunătățite și a caracteristicilor precum Slide Over, Split View și Picture in Picture, iOS 9 îți oferă puterea să faci mai multe, în cele mai simple moduri. Fie că faci muncă de cercetare pe internet în timp ce scrii un conspect la o carte sau îți răsfoiești pozele în timp ce creezi o prezentare, vei obține mai multe ca oricând de la iPad-ul tău.

iPAd Pro Split Screen

Aplicații pentru iPad

iPad Pro are o varietate de aplicații încorporate datorită cărora bifezi cu ușurință lucrurile esențiale pe care le ai de făcut în fiecare zi. Iar în App Store, vei găsi aplicații incredibile concepute special pentru iPad, așa că practic nu există limite la ceea ce poți face.

Design

Chiar și cu ecranul său mare, iPad Pro are un design uluitor de subțire și ușor – doar 6,9 mm grosime și 713 grame. Cu toate acestea, datorită carcasei unibody rezistente, îl simți echilibrat și robust. Ținând cont de capabilitățile sale, cel mai surprinzător lucru la iPad Pro este cât de ușor uiți că îl ții în mână.

iPad Pro Lifestyle Editing

Patru difuzoare audio

Având patru difuzoare noi de înaltă fidelitate încorporate direct în carcasa unibody, iPad Pro creează o experiență audio la fel de impresionantă ca ecranul său. Noul design face ca sunetul care te învăluie să fie incredibil de captivant, cu o putere acustică de trei ori mai mare față de iPad Air. Dar asta nu e tot. iPad Pro ajustează în mod automat orientarea frecvențelor înalte, în funcție de cum îl ții în mână. Așa că indiferent dacă joci un joc sau urmărești un film, sunetul unui iPad Pro este mai captivant ca niciodată.

Noul Smart Keyboard pentru iPad Pro

Smart Keyboard combină o gamă largă de tehnologii și materiale noi pentru a crea o tastatură cum nu s-a mai văzut. Este o tastatură de dimensiuni standard, complet portabilă, care se conectează la iPad Pro cu Smart Connector, o interfață nouă și inovatoare, care permite transmiterea bidirecțională a energiei și datelor. Atașează Smart Keyboard și începe să scrii.

Noul Apple Pencil pentru iPad Pro

Datorită preciziei la nivel de pixel, Apple Pencil extinde puterea Multi-Touch și deschide noi posibilități creative.1 Este sensibil atât la înclinare, cât și la presiune, permițându-ți să creezi o gamă largă de linii și efecte artistice – de la cele mai subțiri linii la efecte subtile de umbrire. Pe lângă capabilitățile noi pe care le aduce iPad-ului Pro, Apple Pencil se simte complet natural și răspunde bine de cum l-ai luat în mână.

iPad Pro Apple Pencil

Touch ID

iPad Pro folosește tehnologia Touch ID pentru a-ți transforma amprenta într-o parolă pe care nu o poți uita niciodată. Astfel, îți poți debloca dispozitivul cu o singură atingere și păstra informațiile personale în siguranță, chiar dacă-ți împarți iPad-ul cu altcineva. Touch ID îți permite, de asemenea, să faci cumpărături securizate în iTunes, iBooks Store și App Store.

Camerele iSight și FaceTime HD

Toată lumea adoră să facă poze cu iPad. Camera iSight de pe iPad Pro are un senzor avansat, care îți permite să faci poze și videoclipuri superbe. Procesorul de semnal imagine conceput de Apple îți oferă rezultate excelente, fie că faci o poză în format panoramă, folosești modul rafală sau temporizator. De asemenea, poți să înregistrezi videoclipuri în modurile time-lapse sau ralanti la 720p HD. Și fiindcă ai automat un vizor mai mare, acum poți vedea mai multe detalii ca niciodată.

Camera frontală FaceTime HD are, de asemenea, un senzor îmbunătățit care împreună cu ecranul mai mare transformă apelurile video în conversații față în față.2 Iar pozele și videoclipurile tale vor arăta grozav, chiar și cu setările de retroiluminare sau în condiții de luminozitate scăzută.

iPad Pro Pencil Lifestyle 1

Wi-Fi + 4G LTE

iPad Pro se conectează la rețele Wi-Fi și celulare rapide, pentru ca tu să poți descărca filme, să navighezi pe internet și să partajezi documente de aproape oriunde. Fie că ești în aria de acoperire Wi-Fi sau nu, modelul Wi-Fi + Cellular super-rapid este compatibil cu o gamă largă de benzi LTE3. Iar Apple SIM te ajută să stai conectat când ești pe drum cu abonamente de internet pe termen scurt, direct pe iPad Pro.

iCloud

Îți poți stoca fotografiile, videoclipurile și alte fișiere chiar pe iPad Pro. Sau poți folosi iCloud pentru a le accesa în siguranță de oriunde. De asemenea, poți să le stochezi și să le gestionezi cu aplicații și servicii de la terți, precum Dropbox și Google Drive. Iar cu o singură atingere, poți utiliza AirDrop pentru a face schimb de documente și fișiere cu persoane din jurul tău, rapid și ușor. Fără să fie nevoie de vreo configurare.

iPad Pro Lifestyle Pencil 2

iPad Pro și iOS 9 sunt proiectate pentru a funcționa perfect împreună și a crea o experiență grozavă pentru utilizator. Totul într-un mediu gândit pentru a fi extrem de sigur. Fiindcă iOS e făcut să pună accentul pe siguranță, mare parte din malware-ul pentru dispozitive mobile ajunge pe alte platforme. Și lucrăm în permanență pentru a-l face și mai sigur. Suntem lideri în ceea ce privește viteza de livrare a actualizărilor sistemului de operare și facem ca descărcarea și instalarea acestora să fie simplă pe iPad. Astfel ai mereu cea mai bună protecție.

Apple nu construiește un profil pe baza conținutului e-mailurilor tale sau a obiceiurilor de navigare pe internet pentru a le vinde firmelor de publicitate. Nu „monetizăm” informațiile pe care le stochezi pe iPad sau în iCloud. Și nu-ți citim e-mailurile sau mesajele pentru a obține informații pe care să le folosim în scopuri de marketing. Software-ul și serviciile noastre sunt proiectate pentru a face dispozitivele mai bune. Pur și simplu.