Part of the Midis Group
Categorii

iPad cu ecran Retina, acum şi cu o variantă de stocare de 128GB

iPad cu ecran Retina

Apple a anunţat disponibilitatea unei versiuni de 128GB a celei de-a patra generaţii de iPad cu ecran Retina. Modelele iPad cu Wi-Fi şi iPad cu Wi-Fi + Cellular de 128GB furnizează dublul capacităţii de stocare faţă de modelele de 64GB pentru a putea include chiar şi mai mult conţinut preţios precum poze, documente, proiecte, prezentări, cărţi, filme, muzică şi aplicaţii.

iPad generaţia a 4-a beneficiază de un superb ecran Retina de 9,7-inch, cip A6X de concepţie Apple, cameră FaceTime® HD, iOS 6.1 şi performanţe wireless ultra-rapide. iOS 6.1 oferă compatibilitate cu un număr de reţele LTE suplimentare din întreaga lume (informaţiile complete despre operatorii LTE se află la www.apple.com/ipad/LTE), iar abonaţii iTunes Match pot descărca melodii individuale pe dispozitivele lor iOS de pe iCloud (serviciul nu este disponibil în toate regiunile).

iPad poate rula peste 800.000 de aplicaţii disponibile în App Store, inclusiv peste 300.000 de aplicaţii concepute special pentru iPad, acoperind o gamă largă de categorii incluzând cărţi, jocuri, business, ştiri, sport, sănătate, documentare şi voiaj. iPad este compatibil cu peste 5.000 de ziare şi reviste oferite prin aplicaţia Publicaţii şi peste 1.5 milioane de cărţi disponibile în iBookstore℠.

iPad cu ecran Retina 128GB va fi în curând disponibil prin
magazinul online Apcom şi în magazinele autorizate din reţeaua de distribuţie Apcom.