Part of the Midis Group
Categorii

iPad 2. Cu iOS 5 şi iCloud, este şi mai greu de lăsat din mână.

iPad 2 cu iOS 5

iPad 2 este unic. Incredibil de subţire şi de uşor, include totuşi o baterie cu autonomie de 10 ore şi un procesor A5 super-rapid, cu două nuclee. Vine cu aplicații integrate pentru activități implicând e-mail, navigare web și poze și există încă peste 140.000 de aplicații create special pentru iPad. Cele peste 200 de noi funcționalități din iOS 5 vă permit să faceți mai multe ca niciodată. În plus, iPad 2 funcţionează acum cu iCloud, care vă stochează conţinutul şi îl transmite wireless pe toate dispozitivele dvs.

Design subţire şi uşor
iPad are doar 8,8 mm grosime şi cântâreşte numai 601 g. Şi totuşi include o cameră frontală şi o cameră posterioară pentru apeluri video FaceTime şi înregistrare video HD.

Performanţe superioare şi baterie de 10 ore
Procesorul A5 cu două nuclee imprimă o viteză uimitoare tuturor activităţilor dvs. de pe iPad. În plus, beneficiind de până la 10 ore de autonomie a bateriei, puteţi realiza respectivele activităţi mai mult timp.

Aplicaţii uimitoare integrate
Navigaţi pe web mai spectaculos ca niciodată cu Safari. Bucuraţi-vă de noi modalităţi de vizualizare şi interacţionare cu e-mailurile dvs. utilizând Mail. Răsfoiţi pagină după pagină în iBooks.

Peste 140.000 de aplicaţii doar pentru iPad
Exploraţi AppStore pentru a găsi aplicaţii grozave din orice categorie: business, jocuri, educaţie, reţele de socializare, ştiri şi multe altele.

iOS 5
Cele peste 200 de noi funcţionalităţi, inclusiv Publicaţii, iMessage, Centru de notificări şi Memento-uri vă permit să faceţi mai multe ca niciodată cu iPad-ul dvs.

iCould
iCloud stochează, printre altele altele, muzica, pozele şi documentele dvs. şi le transmite wireless pe toate dispozitivele dvs. Automat, fără efort şi bătăi de cap - pur şi simplu funcţionează.

iPad Smart Cover
Perechea perfectă pentru iPad 2. Coperta se ataşează magnetic, trezeşte instantaneu iPad-ul atunci când o deschideţi şi se pliază într-un stand. (se vinde separat)


Toate modelele iPad 2 şi accesoriile Apple pentru iPad 2 sunt disponibile pe
magazinul online Apcom şi în magazinele autorizate din reţeaua de distribuţie Apcom.