Part of the Midis Group
Categorii

Apcom lansează iPhone 6s și iPhone 6s plus în România

iPhone6s_available_800x600

Apcom a lansat oficial iPhone 6s și iPhone 6s Plus în rețeaua de distribuție Apple din România, la doar două săptămâni de la lansarea mondială a acestora. Fanii au fost invitați să vină în miez de noapte, la prima oră a zilei de vineri, 9 octombrie, in magazinele iSTYLE - Apple Premium Reseller, precum și în magazinele selectate ale partenerilor de retail pentru a descoperi cele mai noi și mai performante modele de iPhone în cadrul unui eveniment special care a durat până la ora 3 dimineața. Clienții au fost întâmpinați cu prețuri speciale, iar primii 100 de cumpărători, răsfățați cu surprize suplimentare.

iPhone 6s și iPhone 6s Plus sunt cele mai avansate iPhone-uri din toate timpurile și adăugă o nouă dimensiune revoluționarei interfețe Multi-Touch™ prin tehnologia 3D Touch, care detectează presiunea aplicată pentru a permite noi modalități intuitive de a accesa funcționalitățile și de a interacționa cu conținutul. iPhone 6s și iPhone 6s Plus beneficiază de afișaje Retina® HD create din cea mai rezistentă sticlă folosită vreodată pentru un smartphone și carcase din aluminiu seria 7000, același aliaj utilizat în industria aerospațială, în finisaje metalice superbe care includ acum varianta cromatică aur roz.

iPhone 6s Plus Rose Gold

iPhone 6s și iPhone 6s Plus oferă și o nouă abordare transformatoare a fotografiei, numită Live Photos, care aduce la viață imaginile statice prin capturarea unui moment în mișcare. Live Photos, 3D Touch și celelalte inovații din noile modele de iPhone sunt propulsate de noul cip A9 proiectat de Apple, cel mai avansat cip de smartphone, care furnizează performațe mai rapide și autonomie sporită a bateriei.

3D Touch
iPhone 6s și iPhone 6s Plus oferă noi modalități de a naviga și utiliza dispozitivul prin detectarea presiunii aplicate pentru a activa noile gesturi numite Peek și Pop™. Apăsați ușor (Peek) pentru a previzualiza o poză, un e-mail, o pagină web sau alt conținut, iar o apăsare puțin mai profundă (Pop) vă permite accesarea conținutului. Grație acțiunilor rapide, 3D Touch furnizează scurtături pentru cele mai frecvente activități, astfel încât să puteți să trimiteți un mesaj sau să faceți un selfie printr-o simplă apăsare din ecranul principal.

Inovații pentru cameră
Cea mai populară cameră digitală din lume a fost perfecționată pe noile iPhone-uri cu noi modalități de a captura și retrăi momente de neuitat. iPhone 6s și iPhone 6s Plus introduc Live Photos, care merg dincolo de instantanee pentru a captura momente în mișcare. Live Photos sunt fotografii de 12 megapixeli care, printr-o simplă apăsare, dezvăluie momentele imediat anterioare și ulterioare fotografierii, astfel încât să vă puteți bucura de o amintire vie în locul unei imagini statice. Camera filmează acum în format ultra-HD 4K, cu o rezoluție de 3840 x 2160 (peste 8 milioane de pixeli) și beneficiază de stabilizare optică a imaginii la filmare pe iPhone 6s Plus. După înregistrarea conținutului video 4K, acesta poate fi editat pe un Mac, PC, iPad și, cu cea mai recentă versiune de iMovie pentru iPhone, puteți edita chiar două fluxuri simultan.

Alte îmbunătățiri aduse camerei includ:
- un nou senzor de 12 megapixeli cu tehnologie avansată a pixelilor și un procesor de semnal al imaginii proiectat de Apple pentru culori mai fidele și fotografii mai precise și mai detaliate
- o nouă cameră FaceTime HD de 5 megapixeli și Retina Flash, care sporește pentru scurt timp de trei ori luminozitatea ecranului, pentru selfieuri minunate condiții de iluminare scăzută

Tehnologie avansată
A9, cea de-a treia generație a cipului Apple pe 64 de biți pune în mișcare toate aceste inovații cu performanțe superioare cu 70% pentru procesor și 90% pentru procesorul grafic față de predecesorul A8, precum și eficiență energetică sporită oferind o autonomie extinsă a bateriei. M9, noua generație a coprocesorului de mișcare Apple, este integrat în A9 și permite rularea unui număr mai mare de funcționalități cu consum redus.

iPhone 6s si iPhone 6s Plus

iOS 9, cel mai avansat sistem de operare din lume, conferă și mai multă inteligență iPhone-ului cu asistență proactivă, funcționalități de căutare și Siri puternice, fără a neglija intimitatea utilizatorilor. Aplicațiile integrate au devenit mai puternice prin aplicația Notițe reproiectată, informații detaliate de transport în Hărți și aplicația complet nouă News, care oferă cea mai bună experiență de lecturare a știrilor de pe orice dispozitiv mobil. Fundația iOS este acum și mai puternică, beneficiind de actualizări software care necesită mai puțin spațiu pentru instalare și funcționalități avansate de securitate pentru protejarea activă a dispozitivelor dvs.

Noile modele iPhone 6s și iPhone 6s Plus sunt acum disponibile pentru achiziționare prin intermediul rețelei de
parteneri autorizați Apcom România.