Part of the Midis Group
Categorii

iPod nano. Multi-Touch. Şi multitalentat.

iPod nano. Multi-Touch. Multitalentat

iPod nano beneficiază de pictograme mai mari pentru navigarea şi mai uşoară a intuitivei sale interfeţe de utilizare Multi-Touch şi puteţi selecta dintre cele 16 noi cadrane de ceas, cu designuri variind de la un aspect analogic clasic la personajele Disney favorite, inclusiv Mickey Mouse şi Minnie Mouse.

iPod nano poate acum să vă urmărească activităţile de alergare şi mers fără a necesita niciun accesoriu suplimentar. iPod nano poate înregistra durata, viteza şi distanţa alergării dvs, caloriile arse şi numărul de paşi. iPod nano vă încurajează cu feedback voal motivaţional în timp real în timpul alergării dvs, disponibil în şapte limbi, în timp ce ascultaţi melodiile şi posturile radio FM preferate. De asemenea, puteţi să încărcaţi cu uşurinţă exerciţiile dvs. pe site-ul web Nike+ pentru a fixa obiective, pentru a ţine evidenţa evoluţiei dvs. şi pentru a vă provoca prietenii la întrecere.

Ultraportabilul iPod nano este disponibil în şapte culori (argintiu, grafit, albastru, verde, portocaliu şi roz) pe magazinul online Apcom şi în magazinele autorizate din reţeaua de distribuţie Apcom.