Part of the Midis Group
Categorii

iPod touch. Distracţie de la un capăt la altul.

iPod touch. Distractie de la un capat la altul.

iPod touch include acum iOS 5, cel mai avansat sistem de operare mobil din lume, care include peste 200 de noi funcţionalităţi, inclusiv iMessage™, Game Center, Centrul de notificări şi sincronizarea Wi-Fi cu iTunes. iMessage aduce funcţionalităţile de mesagerie de pe iPhone pe iPod touch, astfel încât să puteţi trimite cu uşurinţă mesaje text, poze, videoclipuri şi informaţii de contact către persoane individuale sau grupuri de persoane. Îmbunătăţirile Game Center includ posibilitatea de a adăuga poze la profilul dvs, cumpărarea de jocuri noi din cadrul aplicaţiei Game Center şi chiar modalităţi mai uşoare de a găsi noi prieteni şi jocuri.

În plus, iPod touch funcţionează cu iCloud, setul inovator de servicii "cloud" gratuite de la Apple, inclusiv flux foto şi documente "in the cloud", care funcţionează fără cusur cu dispozitivele iPhone, iPad, şi iPod touch şi cu computerele Mac sau PC pentru a stoca wireless şo automat conţinutul dvs. şi pentru a-l transmite pe dispozitivul dvs. Atunci când conţinutul se modifică pe un dispozitiv, toate celelalte dispozitive sunt actualizate wireless şi automat.

Cu App Store pe iPod touch, utilizatorii au acces la cea mai mare şi mai bună colecţie din lume de peste 500.000 de aplicaţii, inclusiv peste 100.000 de jocuri şi aplicaţii de divertisement. În plus, clienţii dispun de iTunes Store, care le oferă acces instantaneu la cel mai mare catalog multimedia, cu peste 20 de milioane de melodii, 85.000 de emisiuni TV şi 14.000 de filme care pot fi descărcate şi descărcate direct pe iPod touch.

Toate modelele iPod touch sunt disponibile pe
magazinul online Apcom şi în magazinele autorizate din reţeaua de distribuţie Apcom.