Part of the Midis Group
Categorii

S-a deschis iStyle Cotroceni - cel mai mare magazin Apple Premium Reseller din România

iStyle Cotroceni 1

Pe 7 aprlie s-a deschis în cadrul AFI Palace Cotroceni noul magazin iStyle Cotroceni - Apple Premium Reseller, conceput după cele mai noi standarde Apple. Magazinul oferă o experienţă axată pe libertatea de a experimenta funcţionalităţile produselor în interiorul magazinului, astfel încât clientul să se poată convinge de calitatea acestora şi mai ales de uşurinţa lor de utilizare. Având o suprafaţă de 125 de metri pătraţi, noua locaţie este cel mai mare magazin al reţelei iStyle în România şi unul dintre cele mai importante proiecte de acest tip din Europa de Est.

iStyle Cotroceni 2 iStyle Cotroceni 3 iStyle Cotroceni 4

În cadrul magazinului vor fi organizate periodic demonstraţii şi workshop-uri pentru utilizarea produselor Apple, susţinute de consultanţi iStyle cu pregătire de specialitate. Aceştia vor dezvălui participanţilor toate detaliile cu privire la folosirea eficientă a produselor şi aplicaţiilor Apple. Workshop-urile vor acoperi domenii variate, de la editiarea fotografiilor pe Mac până la compunerea muzicii cu Garage Band sau realizarea de prezentări cu Office pentru Mac.

Din noul magazin iStyle Cotroceni – Apple Premium Reseller pot fi achiziţionate toate produsele Apple de ultimă generaţie prezente pe piaţa din România – portabillele MacBook, MacBook Air şi MacBook Pro, computerele desktop Mac Pro, Mac Mini şi iMac, monitoarele Apple LED Cinema Display, playerele muzicale iPod, în toate versiunile, de la iPod Shuffle la iPod Touch şi iPod Classic, precum şi iPhone 4. Magazinul include secţiuni speciale dedicate accesoriilor pentru produse Apple şi software-ului Apple – de la aplicaţii profesionale la cele dedicate utilizatorilor individuali.