Part of the Midis Group
Categorii

Recomandări: Jawbone ERA - cel mai bun headset din lume?

Jawbone Era - lifestyle

NoiseAssassin® 3.0, audio HD, comenzi prin mişcare şi compatibilitate MyTALK

Eliminaţi zgomotul de fundal
Jawbone ERA™ este singurul headset Bluetooth echipat cu NoiseAssasin® 3.0, cea mai recentă tehnologie de nivel militar pentru eliminarea zgomotului şi a vântului. Iniţial dezvoltată pentru piloţii de elicopter şi comandanţii de tancuri, NoiseAssassin 3.0 elimină zgomotul de fundal mai eficient decât orice alt headset. Indiferent dacă sunteţi pe stadion sau în maşină, veţi auzi şi veţi fi auzit.

Ascultaţi în HD
Muzica, videoclipurile şi convorbirile nu au sunat niciodată atât de bine. Graţie difuzorului wideband de 10 mm, melodiile, clipurile, podcasturile, itinerariile auto şi alte tipuri de conţinut audio prind viaţă cu sunet de calitate HD.

Comenzi de mişcare magice
Jawbone ERA este primul headset cu accelerometru integrat şi tehnologia brevetată MotionX™. Încă de la început, puteţi realiza mişcări precum ShakeShake® pentru a intra în modul de asociere Bluetooth sau TapTap® pentru a prelua apeluri telefonice. Şi deoarece Jawbone ERA este complet integrat cu pltaforma online MyTALK, va continua să câştige funcţionalităţi pe măsura dezvoltării de noi aplicaţii bazate pe mişcare.

Aplicaţii şi actualizări MYTALK
Jawbone ERA se îmbunătăţeşte de fiecare dată când este sincronizat cu platforma MyTALK. Descărcaţi aplicaţii, personalizaţi funcţionalităţi noi precum apelarea după nume, configurarea de limbi şi voci diferite sau chiar programarea Jawbone ERA pentru a trimite e-mailuri şi SMS-uri utilizând vocea dvs.

Jawbone ERA - Silver Lining Jawbone ERA - Shadowbox Jawbone ERA - Smokescreen

Headseturile Jawbone ERA sunt disponibile în 4 variante de culori în
reţeaua de distribuţie Apcom şi Magazinul online Apcom.