Part of the Midis Group
Categorii

Lista Moşului începe aici.

Lista Mosului începe aici

Vizitaţi orice magazin Apple Premium Reseller pentru a găsi cadoul perfect pentru cei dragi. Iată doar câteva sugestii...

MacBook Air

MacBook Air

Stocare flash integrală, trackpad Multi-Touch, baterie cu autonomie extinsa şi portabilitate fără egal, cu greutate începând de la 1,06 kg. Disponibil în modele cu ecrane de 11 inch şi 13 inch.
mai_multe_btn


MacBook

MacBook

Beneficiind de grafică NVIDIA din noua generaţie, o baterie cu autonomie extinsă de 10 ore şi un procesor Intel Core 2 Duo la 2.4GHz într-o carcasă unibody ergonomică şi rezistentă, noul MacBook este acum mai rapid, mai rezistent şi la fel de accesibil.
mai_multe_btn

iMac

iMac

Disponibil în modele cu ecrane panoramice de 21.5 inch sau 27 inch, noul iMac este cel mai performant computer all-in-one, acum echipat cu procesoare Intel mai rapide şi grafică avansata.
mai_multe_btn

Mac mini

Mac mini

Carcasa incredibil de compactă din aluminu ascunde un computer performant complet reproiectat, oferind performanţe grafice duble, un port HDMI şi un slot de card SD.
mai_multe_btn

iPod touch

iPod touch

Distraţi-vă mai mult ca oricând cu FaceTime, ecranul Retina, filmarea HD şi puternicul procesor A4. Alegeţi între 8GB, 32GB şi 64GB.
mai_multe_btn

iPod nano

iPod nano

Tehnologia Multi-Touch este acum disponibilă pentru noul iPod nano, mai mic şi mai uşor, pe lângă un radio FM integrat, un pedometru, o clamă de fixare şi multe alte funcţionalitati. Alegeţi între 8GB şi 16GB.
mai_multe_btn

iPod shuffle

iPod shuffle

Incredibil de micul player muzical are acum butoane, iar VoiceOver vă spune numele melodiei sau listei de redare pe care o ascultati.
mai_multe_btn

iPod classic

iPod classic

Cu 160GB de stocare pentru muzică, video şi poze, iPod classic este iPod-ul cu care poţi lua orice, oriunde.
mai_multe_btn