Part of the Midis Group
Categorii

Apple lansează noi modele MacBook Air cu autonomie pentru toată ziua.

MacBook Air (2013)

Apple a actualizat MacBook Air cu o baterie oferind autonomie pentru întreaga zi, a patra generaţie de procesoare Intel Core cu grafică mai rapidă, Wi-Fi 802.11ac şi stocare flash cu până la 45 % mai rapidă decât generaţia precedentă. Cel mai performant notebook de uz cotidian oferă acum un raport preţ/calitate şi mai avantajos, modelele de 11 inchi beneficiind de dublarea capacităţii de stocare, iar modelele de 13 inchi pornind acum de la un preţ mai redus. În plus, Apple a a lansat modele reproiectate de staţii de bază AirPort Extreme şi AirPort Time Capsule, beneficiind de Wi-Fi 802.11ac pentru performanţe de trei ori mai rapide.

Noul MacBook Air beneficiază de procesoare Intel Core i5 şi Core i7 din generaţia a patra, cu eficienţă energetică superioară, care conferă sistemelor MacBook Air de 13 inchi o autonomie de până la 12 ore, iar sistemelor de 11 inchi furnizează până la 9 ore de autonomie. MacBook Air este echipat acum cu tehnologie Wi-Fi 802.11ac pentru performanţe wireless de până la de trei ori mai rapide în cazul conectării la o staţie de bază 802.11ac. Noul Intel HD Graphics 5000 furnizează sistemelor MacBook Air performanţe cu până la 40% mai rapide pentru jocuri şi aplicaţii cu utilizare intensă a graficii, iar noia stocare flash furnizează viteze cu până la 45% mai bune decât generaţia anterioară şi de noăuă ori faţă de uităţile de hard disc tradiţionale.

Designul incredibil de subţitre şi de uşor include microfoane duale, o cameră FaceTime® HD, un port Thunderbolt de mare viteză şi două porturi USB 3.0. MacBook Air oferă modurile de afişare “afişaj dual” şi “oglindire video” simultan cu afişarea la rezoluţie nativă pe afişajul integrat.

MacBook Air este livrat cu OS X® Mountain Lion, care include aplicaţia Mesaje, centrul de notificări, funcţionalitatea de partajare la nivel de sistem, oglindirea AirPlay®, funcţia de dictare, Game Center şi securitatea sporită furnizată de Gatekeeper pentru Mac-ul dvs. Cu iCloud integrat la baza OS X, Mountain Lion facilitează mai mult ca niciodată menţinerea conţinutului dvs. actualizat pe toate computerele dvs. Mac şi dispozitivele iPhone, iPad şi iPod touch.

AirPort Extreme (2013) AirPort Time Capsule (2013)

Apple a lansat şi modele reproiectate de staţii de bază AirPort Extreme şi AirPort Time Capsule, care beneficiază de tehnologie Wi-Fi 802.11ac cu trei fluxuri pentru o rată de date de până la 1,3Gb/s, de aproape de trei ori mai mare decât în cazul 802.11n. Noile staţii de bază AirPort includ emiţătoare radio puternice şi o antenă din 6 elemenţi cu funcţie de direcţionare a fasciculelor de unde pentru a spori raza de acţiune şi performaţele. Cu funcţiile de configurare integrate direct în OS X şi iOS, utilizatorii pot crea o reţea Wi-Fi de mare viteză din doar câteva clicuri, iar intuitivul Utilitar AirPort uşurează vizualizarea şi gestionarea reţelei utilizând o interfaţă grafică. Incluzând unităţi de hard disc de 2TB sau 3TB, AirPort Time Capsule funcţionează împreună cu funcţionalitatea Time Machine din OS X şi reprezintă cea mai simplă modalitate de a efectua backup wireless pentru mai multe Mac-uri. Având o amprentă pătrată cu latura de doar 9,8 cm şi înălţimea de 16,8 mm, noile staţii de bază pot fi poziţionate practic oriunde în casă.

Noile modele MacBook Air sunt disponibile în România prin
magazinul online Apcom şi în magazinele autorizate din reţeaua de distribuţie Apcom.