Part of the Midis Group
Categorii

Apple lansează noile modele MacBook Pro cu afişaj Retina

MacBook Pro cu afişaj Retina

Apple® a dezvăluit nu model complet nou de MacBook® Pro 15-inch beneficiind de un uimitor afişaj Retina™, stocare flash integrală şi procesoare cu patru nuclee într-un radical design subţire şi uşor. Măsurând doar 1,8 cm grosime şi cântărind numai 2,02 kg, acest MacBook Pro complet reproiectat stabileşte un nou standard în privinţa performanţelor şi portabilităţii pentru utilizatorii profesionişti.

Noul MacBook Pro cu afişaj Retina este portabilul dotat cu afişajul cu cea mai înaltă rezoluţie din lume: 5 milioane de pixeli, cu 3 milioane mai mult decât un televizor HD. La 220 de pixeli per inch, densitatea de pixeli a afişajului Retina este atât de ridicată, încât ochiul uman nu poate distinge între pixelii individuali de la o distanţă de vizualizare normală, astdel încât textul şi grafica au o claritate incredibilă. Afişajul Retina utilizează tehnologie IPS pentru un unghi de vizualizare de 178 de grade, are o reflexie redusă cu 75 % şi un contrast crescut cu 29 % faţă de precedenta generaţie.

Beneficiind de o carcasă cu design unibody din aluminiu şi o arhitectură de stocare bazată exclusiv pe flash, noul MacBook Pro este cel mai uşor MacBook Pro din toate timpurile şi aproape la fel de subţire cu MacBook Air®. Stocarea flash, care este de până la 4 ori mai rapidă decât hard discurile portabilelor tradiţionale, permite ca noul MacBook Pro să poate reda simultan 4 fluxuri de conţinut video HD 1080p necomprimat de pe stocarea internă. În plus, arhitectura flash furnizează fiabilitate sporită, reactivitate instantanee şi 30 de zile de standby.

MacBook Pro cu afişaj Retina include cele mai recente procesoare Intel Core i7 cu patru nuclee la frecvenţe de până la 2,7 GHz cu viteze Turbo Boost de până la 3,7 GHz, grafică dedicată NVIDIA GeForce GT 650M, până la 16GB de memorie rapidă la 1600 MHz şi stocare flash de până la 768GB. Două porturi Thunderbolt şi două porturi USB 3.0 le permit utilizatorilor profesionişti să conecteze multiple efişaje şi dispozitive ultra-performante, iar nou port HDMI oferă conectivitate rapidă la televizoare HD.

Bateria MacBook Pro furnizează până la 7 ore de productivitate wireless. În plus, MacBook Pro include o cameră FaceTime® HD, un trackpad Multi-Touch™ din sticlă, tastatură de dimensiuni standard retroiluminată, două microfoane, difuzoare îmbunătăţite, Wi-Fi 802.11n cu flux triplu şi un port de alimentare MagSafe® 2 mai subţire.

Noile modele MacBook Air şi MacBook Pro vor fi disponibile în curând pe
magazinul online Apcom şi în magazinele autorizate din reţeaua de distribuţie Apcom.