Part of the Midis Group
Categorii

MacBook Pro cu ecran Retina actualizate cu cele mai recente procesoare, grafică mai rapidă şi baterie cu autonomie sporită. iWork şi iLife acum gratuite cu fiecare nou Mac

MacBook Pro cu ecran Retina (2013)

Apple a actualizat modelele MacBook Pro cu ecran Retina cu cea de-a patra generaţie a procesoarelor Intel Core, cele mai recente procesoare grafice, baterie cu autonomie sporită, stocare flash mai rapidă şi noua generaţie de Wi-Fi. Având un preţ de pornire mai mic decât precedentele modele, modelele MacBook Pro cu ecran Retina beneficiază de un spectaculos ecran de înaltă rezoluţie, un design uimitor de subţire şi de uşor şi cele mai recente tehnologii pentru a străluci chiar şi în cele mai pretenţioase proiecte. În plus, Apple a anunţat că suitele iWork şi iLife sunt acum gratuite la cumpărarea oricărui nou Mac.

Având doar 1,8 cm grosime, noul MacBook Pro cu ecran Retina furnizează performanţe excepţionale într-un design incredibil de portabil. MacBook Pro cu ecran Retina de 13 inchi beneficiază de procesoare dual-core Intel Core i5 din generaţia a patra la frecvenţe de până la 2,6 GHz (viteze Turbo Boost de până la 3,1 GHz). Noul procesor grafic integrat Intel Iris furnizează performanţe cu până la 90 % mai rapide faţă de precedenta generaţie de MacBook Pro cu ecran Retina. Modelul de 13 inchi poate fi configurat cu procesoare mai rapide dual-core Intel Core i7 la frecvenţe de până la 2,8 GHz (viteze Turbo Boost de până la 3,3 GHz).

MacBook Pro cu ecran Retina de 15 inch beneficiază de procesoare quad-core Intel Core i7 din generaţia a patra la frecvenţe de până la 2,3 GHz (viteze Turbo Boost de până la 3,5 GHz). Modelul de 15 inch include procesorul grafic Intel Iris Pro pentru performanţe fără precedent în privinţa graficii integrate sau Intel Iris Pro şi procesorul grafic dedicat GeForce GT 750M cu 2GB de memorie video pentru cele mai bune performanţe. Modelul de 15 inchi poate fi configurat cu procesoare mai rapide quad-core Intel Core i7 la frecvenţe de până la 2,6 GHz (viteze Turbo Boost de până la 3,8 GHz).

Modelele MacBook Pro cu ecran Retina beneficiază de o autonomie uimitoare a bateriei. MacBook Pro cu ecran Retina de 13 inchi furnizează până la nouă ore de funcționare pe baterie, cu până la două ore mai mult decât precedenta generație. MacBook Pro cu ecran Retina de 15 inchi furnizează până la opt ore de funcționare pe baterie, cu o oră mai mult decât precedenta generație.

MacBook Pro cu ecran Retina include acum stocare flash cu conector PCIe, având viteze de citire cu până la 60 % față de precedenta generație. Următoarea generație Wi-Fi 802.11ac furnizează performanțe wireless de până la de trei ori mai rapide în cazul conectării la o stație de bază 802.11ac. Cele două porturi Thunderbolt 2 furizează un debit de până la 20Gb/s pentru fiecare dispozitiv extern, permițându-le utilizatorilor să conecteze mai multe afișaje și dispozitive ultra-performante, iar portul HDMI oferă conectivitate rapidă la televizoare HD și proiectoare.

Modelele actualizate de MacBook Pro cu ecran Retina sunt livrate cu OS X Mavericks. Mavericks este cea de-a 10-a versiune majoră a celui mai avansat sistem de operare din lume și este disponibil gratuit din Mac App Store. Pe lângă cele peste 200 de noi funcționalități, Mavericks introduce tehnologii fundamentale concepute special pentru portabile pentru sporirea performanțelor și îmbunătățirea autonomiei bateriei Mac-ului dvs. Memoria comprimată din OS X Mavericks micșorează automat datele inactive din memorie pentru a menține rapiditatea și viteza de reacție a Mac-ului dvs. În plus, Mavericks furnizează îmbunătățiri semnificative ale performanțelor pentru sistemele cu grafică integrată prin tehnologia optimizată OpenCL și alocarea dinamică a memoriei video. Pentru informații suplimentare despre descărcarea Mavericks, vizitați www.apple.com/osx/.

Apple a mai anunțat că, pe lângă iLife, aplicațiile productive iWork sunt acum incluse cu fiecare nou Mac achiziționat. iWork, care include Pages, Numbers și Keynote, ușurează pentru oricine crearea, editarea și partajarea de documente, foi de calcul și prezentări excepționale. Toate aplicațiile iLife și iWork au fost complet reproiectate pentru a profita la maximum de OS X Mavericks, au fost actualizate la 64 de biți, sunt integrate cu iCloud și includ sute de noi fncționalități care vă permit să realizai mai multe ca niciodată pe dispozitivele dvs. Apple.

Noile modele MacBook Pro cu ecran Retina sunt disponibile în România prin
magazinul online Apcom şi în magazinele autorizate din reţeaua de distribuţie Apcom.