Part of the Midis Group
Categorii

Apple lansează noile generaţii de iPod touch şi iPod nano

Noua familie iPod

Apple a lansat noua linie a celor mai populare playere muzicale din lume, incluzând un nou model incredibil de iPod touch şi un iPod nano reinventat. Noul iPod touch ete cel mai subţire iPod touch din toate timpurile şi beneficiază de un strălucitor afişaj Retina de 4 inchi, o cameră iSight de 5 megapixeli cu filmare HD 1080p, procesorul Apple A5, Siri, asistentul iteligent şi iOS 6, cel mai avansat sistem de operare mobil. Noul iPod touch are un superbă carcasă ultrasubţire şi uşoară din aluminiu anodizat şi este, în premieră, disponibil în cinci culori vibrante. Noul iPod nano este cel mai subţire iPod din toate timpurile şi beneficiază de un afişaj Multi-Touch de 2,5 inchi, butoane de navigare convenabile, Bluetooth integrat pentru audiţii wireless. Noul iPod nano este disponibil în şapte noi culori superbe.

Noul iPod touch a fost reproiectat cu un strălucitor afişaj Retina de 4 inchi într-un corp ultrasubţire şi uşor din aluminiu anodizat, având numai 6 mm grosime şi cântărind doar 88 de grame. Dotat cu procesorul dual-core Apple A5, iPod touch furnizează o putere de procesare dublă şi grafică de pân la de şapte ori mai rapidă decât cea de-a patra generaţie de iPod touch, menţinând cu toate acestea incredibila autonomie a bateriei de până la 40 de ore de redare audio şi of până la opt ore de redare video.* Şi, în premieră, iPod touch este disponibil în cinci culori vibrante.

Noul iPod touch include o cameră iSight de 5 megapixeli cu focalizare automată, filmare 1080p cu stabilizare video, detectare facială şi un bliţ LED şi noua funcţie Panorama care vă permite să capturaţi poze panoramice superbe prin simpla deplasare a camerei de-a lungul unei scene. Fiecare nou iPod touch este livrate cu un iPod touch loop la culoare, un şnur de încheietură isteţ şi convenabil pe care îl puteţi utiliza în timp ce faceţi poze, înregistraţi video şi jucaţi jocuri.

Noul iPod touch vine cu iOS 6, cel mai avansat sistem de operare mobil din lume, incluzând peste de 200 noi funcţionalităţi şi, în premieră, beneficiază de Siri, aisitentul inteligent care vă ajută să realizaţi acţiuni printr-o simplă solicitare. Siri oferă pe iPod touch compatibilitate cu mai multe limbi, acces facil la scorurile sportive, recomandări de restaurante şi informaţii despre filme.** Noul iPod touch include, de asemenea: integrare cu Facebook cu posibilitatea de a posta direct din Siri, fluxuri foto partajate prin iCloud şi alte funcţionalităţi iOS importante precum iMessage, FaceTime, Mail şi Game Center. Acum puteţi afişa wireless ecranul iPod touch-ului dvs. direct pe un televizor HD cu funcţia de oglindire AirPlay®, ceea ce vă permite să difuzaţi poze, videoclipuri, muzică, aplicaţii şi jocuri pe ecranul mare al televizorului.***

iPod nano a fost reinventat: este cel mai subţire iPod din toate timpurile, la doar 5 mm, şi beneficiază de cel mai mare afişaj integrat vreodată într-un iPod nano, permiţându-vă să vă bucuraţi mai mult de muzica, pozele şi videoclipurile dvs. panoramice. Noul iPod nano include un afişaj Multi-Touch de 2,5 inchi pentru a facilita navigarea melodiilor dvs, un buton principal pentru revenirea rapidă la ecranul principal şi butoane convenabile pentru controlul uşor al volumului şi redarea, suspendarea sau schimbarea melodiilor fără a privi ecranul. Noul iPod nano pune la dispoziţia melomanilor tehnologia Bluetooth integrată pentru audiere wireless cu difuzoare, căşti şi sisteme audio auto compatibile Bluetooth. Cu 30 de ore de autonomie, noul iPod nano oferă cea mai îndelungată redare audio dintre toate generaţiile de iPod nano astfel încât să vă puteţi bucura de listele de redare şi transmisiile radio FM mai mult ca niciodată. Graţie funcţionalităţilor integrate pentru fitness incluzând un pedometru şi compatibilitatea cu Nike+, utilizatorii iPod nano vor putea să-şi ia muzica la plimbare, la alergare sau la alte activităţi sportive. Noul iPod nano este disponibil în şapte noi culor atractive cu fundaluri distractive asortate la culoare.

Cu App Store, utilizatorii de iPod touch au acces la cea mai mare şi mai bună colecţie din lume conţinând 700.000 de aplicaţii, inclusiv peste 175.000 de jocuri şi aplicaţii de divertisment. Clienţii au, de asemenea, acces instantaneu la iTunes Store - cel mai mare catalog digital din lume, cu peste 26 de milioane de melodii, 190.000 de episoade TV, 45.000 de filme şi 1,5 milion de cărţi posibil de cumpărat şi descărcat direct pe iPod touch-ul propriu.

Atât iPod touch cât şi iPod nano sunt echipate cu noul conector Lightning, care este mai mic, mai inteligent şi mai rezistent decât conectorul anterior. Conectorul integral digital Lightning beneficiază de o interfaţă adaptivă care utilizează doar semnalele necesare fiecărui accesoriu şi este reversibil, astfel încât să puteţi conecta instantaneu accesoriile dvs. Un adaptor de la Lightning la 30 de pini este disponibil pentru a permite conectarea unui iPod touch sau iPod nano la vechile accesorii cu 30 de pini.****

În plus, iPod touch şi iPod nano sunt însoţite de noile căşti Apple EarPods, beneficiind de un design inovator pentru utilizarea mai naturală, durabilitate sporită şi o calitate acustică incredibilă, regăsită de obicei la căştile audio din segmentul superior.

Noile iPod touch (în variantele de culoare roz, galben, albastru, alb-argintiu şi negru-cenuşiu) vor fi disponibile în curând pe
magazinul online Apcom şi în magazinele autorizate din reţeaua de distribuţie Apcom.

Noile iPod nano (în variantele de culoare roz, galben, albastru, verde, mov, argintiu şi cenuşiu) vor fi disponibile în curând vor fi disponibile în curând pe
magazinul online Apcom şi în magazinele autorizate din reţeaua de distribuţie Apcom.