Part of the Midis Group
Categorii

Noua gamă MacBook Pro

Apple a actualizat gama MacBook® Pro cu procesoare mai rapide, grafică NVIDIA puternică, de ultimă generaţie, şi baterii integrate cu autonomie sporită.
Popularul model MacBook Pro de 13-inch include noul procesor grafic NVIDIA GeForce 320M pentru performanţe grafice cu 80% mai rapide şi o baterie integrată cu autonomie uimitoare de până la 10 ore. Noile modele MacBook Pro de 15-inch şi 17-inch beneficiază de procesoare Intel Core i5 şi i7, precum şi de noua tehnologie Apple de comutare automată a capacităţilor grafice, care alternează eficient între puternica placă dedicată NVIDIA GeForce GT 330M şi eficientul procesor grafic integrat Intel HD Graphics.

MacBook Pro - frontal MacBook Pro - semiprofil MacBook Pro - vedere de sus MacBook Pro - lateral

Toate modelele MacBook Pro 13-inch includ acum procesoare Intel Core 2 Duo mai rapide, 4GB RAM, baterie integrată cu autonomie de 10 ore şi noul procesor grafic NVIDIA GeForce 320M. Cu 48 de nuclee de procesare, noul NVIDIA GeForce 320M este cel mai rapid procesor grafic integrat de pe piaţă, ideal pentru aplicaţii sau jocuri cu cerinţe grafice ridicate. MacBook Pro 13-inch este disponibil în două confoguraţii: una cu procesor Intel Core 2 Duo 2.4 GHz şi unitate de stocare de 250GB şi una cu procesor Intel Core 2 Duo 2.66 GHz şi unitate de stocare de 320GB.

Noile modele MacBook Pro de 15-inch şi 17-inch sunt cu până la 50% mai rapide decât precedentele sisteme. Utilizând procesul avansat Intel pe 32 de nanometri, procesoarele, Intel Core i5 şi i7 integrază controllerul de memorie şi memoria cache de nivel 3 pentru acces mai rapid la memoria sistemului. Tehnologia Hyper-Threading îmbunătăţeşte debitul de date prin crearea de nuclee de procesare virtuale, în vreme ce Turbo Boost optimizează performanţele între cele două nuclee ale procesorului, accelerând sistemul de la 2.66 GHz la 3.06 GHz pentru sarcini intensive pe două nuclee, şi până la 3.33 GHz pentru sarcini pe un singur nucleu.

Aflaţi mai multe informaţii în pagina produsului:

info_btn_green