Part of the Midis Group
Categorii

Noile sisteme Mac Pro disponibile pentru comandă

Mac Pro 2013

Apple a anunţat disponibilitatea pentru comandă a noilor sisteme Mac Pro. Complet reproiectat, noul Mac Pro beneficiază de cele mai recente procesoare Intel Xeon, două procesoare grafice de clasă workstation, stocare flash tip PCIe și memorie ECC ultra-rapidă. Având în centru un nucleu termic unificat, noul Mac Pro integrează performanțe fără precedent într-o carcasă de aluminiu care are doar 25,1 cm și o optime din volumul generației anterioare.

Mac Pro 2013 (spate) Mac Pro 2013 (interior) Mac Pro 2013 (monitoare Thunderbolt)

Mac Pro beneficiază de procesoare Intel Xeon cu 4 sau 6 nuclee (sau cu 8, respectiv 12 nuclee, în cazul configurării personalizate) rulând la viteze Turbo Boost de până la 3,9 GHz și două două procesoare grafice de clasă workstation AMD FirePro, care furnizează performanțe grafice de până la de opt ori mai bune față de anterioara generație de Mac Pro.

Stocarea flash tip PCIe furnizează viteze de citire secvențală de până la de peste 10 ori mai mari decât unitățile de hard disc desktop convenționale, iar tehnologia DDR3 ECC oferă noului Mac Pro o lățime de bandă a memoriei de până la 60GB/s pentru editarea fluidă a conținutului video la rezoluție 4K integrală, simultan cu randarea simultană a efectelor în fundal.

Cu un total incredibil de șase porturi Thunderbolt 2, fiecare cu o lățime de bandă de până la 20 Gb/s per dispoazitiv, noul Mac Pro redefinește complet extensibilitatea sistemelor desktop prin posibilitatea de a conecta până la 36 de periferice ultraperformante, inclusiv cele mai recente afișaje 4K.

Noile sisteme Mac Pro sunt disponivbile pentru comandă în reţeaua de distribuţie Apcom şi pe magazinul online Apcom. Livrările vor începe în cursul lunii februarie.