Part of the Midis Group
Categorii

Noul iMac, cu procesoare Intel quad-core pentru toate modelele, grafică avansată şi Thuderbolt

iMac_2011_800x600

Apple a actualizat emblematicul sistem all-in-one iMac cu procesoare quad-core de nouă generaţie, noi plăci grafice ultra-performante, tehnologia revoluţionară de mare viteză I/O Thunderbolt şi o cameră FaceTime® HD. Noul iMac este cu până la 70% mai rapid, iar noile plăci grafice furnizează performanţe de 3 ori mai bune faţă de precedenta generaţie.

Noul iMac beneficiază de procesoare Intel Core i5 quad-core, clienţii având posibilitatea de a opta pentru procesoare Core i7 la frecvenţe de până la 3.4 GHz. Aceste procesoare de ultimă generaţie beneficiază de un controller de memorie integrat pentru o reactivitate excepţională la utilizare şi un nou motor multimedia pentru codare/decodare video ultra-performantă. Cu noile procesoare grafice AMD Radeon HD, noul iMac are cele mai puternice dotări grafice din toate timpurile pentru un sistem desktop all-in-one.

iMac este primul computer desktop de pe piaţă care include revoluţionara tehnologie I/O Thunderbolt. Modelul iMac de 21.5 inch are un singur port Thunderbolt, în vreme ce modelul de 27 inch beneficiază de 2 porturi Thunderbolt pentru posibilităţi sporite de extindere. Dezvoltată de Intel în colaborare cu Apple, tehnologia Thunderbolt oferă două canale bidirecţionale cu viteze de transfer de până la 10 Gb/s fiecare, livrând direct PCI Express pe dispozitive periferice externe ultra-performante precum matrici RAID şi poate gestiona prin adaptoare dispozitive populare FireWire şi USB, precum şi reţele Ethernet Gigabit prin adaptoare. În plus, Thunderbolt suportă DisplayPort pentru afişaje de înaltă rezoluţie şi funcţionează cu adaptoarele existente pentru monitoare HDMI, DVI şi VGA.

În plus, iMac include o cameră integrată FaceTime HD şi inovatorul software Apple FaceTime pentru apelare video de calitate excepţională pe ecran panoramic. Noua cameră este capabilă de apeluri video de înală definiţe între toate Mac-urile echipate FaceTime HD şi de apeluri video de rezoluţie standard cu iPad 2, iPhone 4, generaţia actuală de iPod touch şi alte Mac-uri pe platformă Intel. În continuare, iMac rămâne fidel designului din aluminiu şi sticlă, oferind un superb ecran IPS retroiluminat LED, ul sot de card SD şi este acompaniat de o tastatură wireless şi inovatorul Apple Magic Mouse.

Fiecare Mac este echipat cu Mac OS X Snow Leopard, cel mai avansat sistem de operare din lume, şi iLife, suita inovatoare de aplicaţii Apple pentru crearea şi partajarea de fotografii, filme şi muzică.

Noul iMac este disponibil în
reţeaua de distribuţie Apcom şi Magazinul online Apcom.

Aflaţi mai multe detalii în pagina iMac.