Part of the Midis Group
Categorii

Noul Mac mini. Mini doar ca dimensiune.

Noul Mac mini

Apple a actualizat linia Mac mini cu procesoare Intel Core din noua generaţie, noi plăci grafice dedicate, tehnologia I/O de mare viteză Thunderbolt şi Lion, cel mai avansat sistem de operare din lume. Noul Mac mini furnizează până la dublul performanţelor de procesare şi grafică ale precedentei generaţii, în acelaşi design uimitor de compact şi eficient din aluminiu.

Având o amprentă pătrată cu latura de numai 19,7 cm şi o înălţime de 3,6 cm, noul Mac mini îşi păstrează designul compact din aluminiu, furnizând performanţe mult îmbunătăţite pentru procesor şi grafică. Clienţii pot alege dintre cele 3 configuraţii disponibile, echipate cu cele mai recente procesoare dual-core Intel Core i5 sau Intel Core i7, grafică integrată Intel HD Graphics 3000 sau grafică dedicată AMD Radeon HD 6630M sau o configuraţie server cu procesor quad-core Intel Core i7.

Noul Mac mini - 1 Noul Mac mini - 2 Mac mini cu Thunderbolt Display

Proiectat fără o unitate optică de disc, Mac mini poate accesa unităţile optice de pe alte Mac-uri sau PC-uri şi este compatibil cu MacBook Air SuperDrive. Opţiunile de configurare la comandă includ până la 8 GB de memorie, o unitate de hard disc rapidă, la 7200 şi o unitate SSD de 256GB.

Tehnologia I/O Thunderbolt furnizează posibilităţi de extindere fără precedent utilizatorilor Mac mini. Prin portul Thunderbolt, utilizatorii pot conecta la Mac mini periferice de stocare ultra-performante, matrice RAID şi noul monitor Apple Thunderbolt, un uimitor ecran IPS panoramic de 27-inch, perfect pentru efectuarea de apeluri video FaceTime HD, navigarea pe web şi vizionarea filmelor şi pozelor.

Graţie comunicaţiilor Wi-Fi ultr-rapide, puteţi descărca wireless aplicaţii din Mac App Store, puteţi efectua backup pentru date pe Time Capsule şi puteţi partaja fişiere cu AirDrop, care face transferarea fişierelor rapidă şi uşoară. Mac mini include Bluetooth pentru periferice wireless şi patru porturi USB pentru conectarea uşoară a dispozitivelor cu şi fără fir pe care le utilizaţi zilnic.

Fiecare nou Mac mini vine cu Mac OS X Lion, cea de-a opta versiune majoră a celui mai avansat sistem de operare din lume şi include aplicaţiile iLife pentru crearea şi partajarea pozelor, filmelor şi muzicii. Lion introduce peste 250 de noi funcţionalităţi pentru Mac, inclusiv gesturi Multi-Touch; resurse la nivel de sistem pentru aplicaţii pe tot ecranul; Mission Control, o vizualizare inovatoare a tot ceea ce rulează pe Mac-ul dvs; Mac App Store, cel mai bun loc pentru găsirea şi explorarea aplicaţiilor software, integrat direct în sistemul de operare; Launchpad, o casă nouă pentru toate aplicaţiile dvs; şi o aplicaţie Mail complet reproiectată.

Noul Mac mini este disponibil în
reţeaua de distribuţie Apcom şi Magazinul online Apcom.

Aflaţi mai multe detalii în pagina Mac mini.