Part of the Midis Group
Categorii

Noul Mac mini: reproiectat în stil mare

Apple a lansat un Mac mini complet reproiectat, oferind performanţe grafice duble, un nou port HDMI şi un nou slot de card SD, toate într-o carcasă din aluminiu uimitor de compactă. Mac mini este este cel mai eficient energetic sistem desktop din lume şi, în acelaşi timp, cel mai accesibil mod de a vă bucura de Mac OS® X, iLife® sau Mac OS X Snow Leopard® Server.

Noul Mac mini Noul Mac mini: spate Mac mini conectat la monitor

Creat cu procesul de fabricaţie "unibody" pionierat de Apple, noul Mac mini beneficiază de o carcasă compactă din aluminiu cu o amprentă pătrată cu latura de 19,5 cm şi înălţimea de numai 3,5 cm. O nouă sursă integrată de alimentare elimină necesitatea unui adaptor de alimentare extern, reducând volumul total al sistemului cu 20% şi evitând surplusul de cabluri. Un panou amovibil de dedesubt furnizează acces rapid pentru extinderea memoriei. Mac mini este incredibil de versatil, conectându-se fără efort la periferice existente precum mausuri, tastaturi şi monitoare digitale, în timp ce noua ieşire HDMI conectează Mac mini la un HDTV iar noul slot pentru carduri SD permite transferul facil al pozelor şi videoclipurilor de pe o cameră digitală.

În interiorul carcasei compacte, Mac mini include cel mai rapid procesor grafic integrat de pe piaţa actuală. Cu 48 de nuclee de procesare, procesorul grafic NVIDIA GeForce 320M furnizează dublul performanţelor grafice faţă de modelul precedent, facând din Mac mini un sistem ideal pentru aplicaţii cu grafică intensă sau jocuri cu un bogat conţinut vizual. Mac mini este echipat standard cu un procesor Intel Core 2 Duo la 2.4 GHz, hard disc de 320GB şi 2GB de RAM.

Mai multe detalii...