Part of the Midis Group
Categorii

Noul Mac Pro. Până la 12 nuclee de procesare.

Noul Mac Pro Mac Pro - extindere facilă 10macpro_back

Apple a lansat noua gamă Mac® Pro cu până la 12 nuclee de procesare şi performanţe sporite cu până la 50% în comparaţie cu precedenta generaţie.
Incluzând cele mai recente procesoare Intel Xeon cu 4 şi 6 nuclee de procesare, noi procesoare grafice ATI şi posibilitatea de a opta pentru echiparea cu până la 4 unităţi SSD (solid state drive) de 512GB, noul Mac Pro continuă să furnizeze performanţe uimitoare şi capacitatea de a se extinde pentru satisfacerea celor mai pretenţioşi profesionişti.

La baza performanţelor noilor modele Mac Pro stă noua generaţie de procesoare Intel Xeon cu 4 şi 6 nuclee, rulând la viteze de până 3,33 GHz. Aceste procesoare multi-nucleu utilizează un design pe o singură pastilă de siliciu astfel încât fiecare nucleu să poată partaja până la 12MB de memorie cache de nivel 3 pentru optimizarea eficienţei simultan cu sporirea vitezei de procesare. Aceste sisteme includ un controller de memorie integrat pentru accelerarea debitului memoriei şi micşorarea timpilor de latenţă; Turbo Boost pentru accelerarea dinamică a vitezelor procesoarelor până la 3.6GHz; şi Hyper-Threading pentru crearea unui număr de până la 12 nuclee virtuale. Mac Pro este echipat cu procesorul grafic ATI Radeon HD 5770 cu 1GB de memorie, iar clienţii îl pot configura cu un procesor grafic chiar şi mai rapid, ATI Radeon HD 5870 cu 1GB de memorie.

În premieră, clienţii Mac Pro au posibilitatea de a comanda unităţi SSD de 512GB pentru fiablilitate şi viteză maximă. Oferind posibilitatea de a instala până la patru unităţi SSD în locaşurile interne pentru unităţi de stocare, noul Mac Pro poate furniza viteze excepţionale în privinţa debitului unităţii de disc şi a performanţelor de citire aleatorie, duble faţă de performanţele medii ale unei unităţi de hard disc standard. Mac Pro oferă doi conectori Mini DisplayPort şi un port DVI dual-link. Ieşirea Mini DisplayPort suplimentară permite conectarea a două monitoare LED Cinema Display fără o placă grafică sau un adaptor suplimentar, iar portul DVI dual-link suportă monitoare echipate DVI cu rezoluţii de până la 2560 x 1600 pixeli.

Aflaţi mai multe informaţii despre noile modele Mac Pro...