Part of the Midis Group
Categorii

Noul MacBook Air. Cel mai performant notebook de uz cotidian.

Noul MacBook Air

Apple a actualizat gama MacBook Air cu procesoare din noua generaţie, tehnologie I/O Thunderbolt, o tastatură retroiluminată şi Mac OS® X Lion, cel mai avansat sistem de operare din lume. Cu performanţe duble faţă de precedenta generaţie, stocare flash pentru reactivitate instantanee şi un design compact şi ultr-portabil, MacBook Air este disponibil acum în reţeaua partenerilor autorizaţi Apcom şi în magazinul online Apcom.

MacBook Air este disponibil în modele de 11-inch şi 13-inch care pot fi strecurate cu uşurinţă într-o servietă, poşetă sau geantă. Carcasa Unibody rezistentă din aluminiu măsoară doar 3 mm în punctul cel mai subţire şi 17 mm în punctul cu grosime maximă. Stocarea flash permite ca MacBook Air să pornească instantaneu şi să furnizeze acces rapid la date, fiabilitate sporită şi eficienţă energetică incredibilă. Modelul de 11-inch cântăreşte 1,08 kg şi furnizează până la 5 ore de autonomie pe baterie, iar modelul de 13-inch cântăreşte 1,35 kg şi furnizează până la 7 ore de autonomie pe baterie.

MacBook Air 11-inch MacBook Air 13-inch Noul MacBook Air

Echipate cu cele mai recente procesoare dual-core Intel Core i5 şi Core i7, noile modele MacBook Air sunt de până la de 2 ori mai rapide decât cele din precedenta generaţie şi oferă toată puterea necesară pentru editarea pozelor şi filmelor, efectuarea apelurilor FaceTime®, rularea jocurilor şii lucrul cu documente şi prezentări. MacBook Air include grafică Intel HD Graphics 3000 şi până la 4GB de memorie rapidă la 1333 MHz.

Tehnologia I/O Thunderbolt furnizează posibilităţi de extindere fără precedent utilizatorilor MacBook Air. Printr-un singur cablu, utilizatorii pot conecta periferice ultra-performante şi noul monitor Apple Thunderbolt, cea mai avansată "staţie de andocare" disponibilă pentru portabilele Mac. Thunderbolt se poate adapta facil pentru compatibilitatea cu standardele de conectare moştenite, precum FireWire® şi Gigabit Ethernet.

MacBook Air vine cu o tastatură retroiluminată şi un trackpad inovator Multi-Touch din sticlă. Tastatura retroiluminată utilizează un senzor pentru detectarea automată a variaţiilor luminozităţii ambientale şi ajustarea iluminării tastaturii pentru orice mediu. Trackpadul Multi-Touch este compatibil cu noile gesturi Multi-Touch din Lion, precum derularea cu inerţie, apăsarea sau depărtarea degetelor pentru zoom înainte pe o pagină web sau pe o imagine şi glisarea în stânga sau în dreapta pentru întoarcerea unei pagini sau comutarea între aplicaţiile pe tot ecranul.

Fiecare nou MacBook Air vine cu Mac OS X Lion, cea de-a opta versiune majoră a celui mai avansat sistem de operare din lume şi include aplicaţiile iLife pentru crearea şi partajarea pozelor, filmelor şi muzicii. Lion introduce peste 250 de noi funcţionalităţi pentru Mac, inclusiv gesturi Multi-Touch; resurse la nivel de sistem pentru aplicaţii pe tot ecranul; Mission Control, o vizualizare inovatoare a tot ceea ce rulează pe Mac-ul dvs; Mac App Store, cel mai bun loc pentru găsirea şi explorarea aplicaţiilor software, integrat direct în sistemul de operare; Launchpad, o casă nouă pentru toate aplicaţiile dvs; şi o aplicaţie Mail complet reproiectată.

Noul MacBook Air este disponibil în
reţeaua de distribuţie Apcom şi Magazinul online Apcom.

Aflaţi mai multe detalii în pagina MacBook Air.