Part of the Midis Group
Categorii

Noul MacBook Pro. Procesoare de ultimă generaţie. Grafică avansată. Tehnologie I/O ultra-rapidă.

Noul MacBook Pro.

Apple a actualizat gama MacBook® Pro cu procesoare şi dotări grafice din noua generaţie, tehnologia I/O ultra-rapidă Thunderbolt şi o nouă cameră FaceTime® HD. Beneficiind de cele mai recente procesoare Intel Core cu două şi patru nuclee, întreaga linie MacBook Pro este de două ori mai rapidă decât precedenta generaţie.

Noul MacBook Pro 13-inch oferă valoare şi performanţe uimitoare într-un design compact. Extrem de portabilul MacBook Pro de 13 inch beneficiază de procesoare cu două nuclee Intel Core i5 şi Core i7 la frecvenţe de până la 2.7 GHz şi Intel HD Graphics 3000. Puternicele modele MacBook Pro de 15 inch şi 17 inch includ procesoare cu patru nuclee la frecvenţe de până la 2.3 GHz şi procesoare grafice AMD Radeon HD cu până la 1GB de memorie video pentru jocuri ultra-performante, editare video profesională şi aplicaţii cu grafică intensivă.

MacBook Pro este primul computer de pe piaţă care include inovatoarea tehnologie I/O Thunderbolt. Dezvoltată de Intel în colaborare cu Apple, Thunderbolt permite o extensibilitate fără precedent pentru un computer portabil. Beneficiind de două canal bidirecţionale cu viteze de transfer de până la valoarea uimitoare de 10Gb/s fiecare, Thunderbolt furnizează PCI Express direct pentru periferice externe de înaltă performanţă precum ansambluri RAID şi acceptă dispozitive FireWire şi USB, precum şi reţele Gigabit Ethernet prin adaptoare. De asemenea, Thunderbolt susţine standardul DisplayPort pentru monitoare de înaltă rezoluţie şi funcţionează cu adaptoarele existente pentru monitoare HDMI, DVI şi VGA. Este de aşteptat ca tehnologia Thunderbolt să fie adoptată pe scară largă ca un nou standard pentru I/O de înaltă performaţi, fiind disponibilă gratuit pentru implementare în sisteme, cabluri şi dispozitive.

Noul MacBook Pro este disponibil în
reţeaua de distribuţie Apcom şi Magazinul online Apcom.

Aflaţi mai multe detalii în pagina MacBook Pro.