Part of the Midis Group
Categorii

Microsoft lansează Office for Mac 2011

Microsof Office for Mac 2011

Noua suită permite creșterea performanței și reduce timpul de lansare al aplicațiilor

Microsoft anunță lansarea Office for Mac 2011, suită ce pune la dispoziția utilizatorilor instrumente noi și flexibile cu ajutorul cărora pot obține cele mai bune rezultate la birou, acasă sau la școală. Cea mai recentă versiune pentru Mac OS va fi disponibilă în 100 de țări din întreaga lume.

Printre cele mai importante beneficii ale suitei Office 2011 se numără:
- Accesul la documente indiferent de locație: suita Office for Mac 2011 integrează aplicațiile de tip cloud ale Microsoft – Windows Live SkyDrive, Microsoft SharePoint și Microsoft Office Web Apps, și permite utilizatorilor să lucreze după un program flexibil, de oriunde doresc, fie că vizualizează documentele de pe PC sau Mac;
- Lucrul în echipă, la birou sau de oriunde: utilizatorii au la îndemână uneltele de productivitate de care au nevoie pentru a lucra în echipă, folosindu-se de aceleași documente și fără riscul de a pierde modificarile sau actualizările celorlalți membri ai echipei; noile opțiuni de co-editare permit modificarea simultană a documentelor Word sau PowerPoint din diverse locații;
- Productivitate personală ridicată în crearea documentelor cu aspect profesional: suita oferă aplicații îmbunătățite ce permit utilizatorilor să creeze mult mai ușor documente cu aspect profesional, fie ele slide-uri PowerPoint sau pagini Word. Suita oferă noi instrumente precum Dynamic Recorder în PowerPoint și Word Publishing Layout.

Citiţi integral comunicatul de presă Microsoft.

Apcom România va comercializa cele două ediţii retail disponibile pe piaţa românească, Office for Mac Home and Student 2011 și Office for Mac Home and Business 2011, prin reţeaua partenerilor autorizaţi şi prin intermediul Magazinului online Apcom.