Part of the Midis Group
Categorii

OS X Lion este aici. Profitaţi de programul Up-to-Date pentru a vă face Mac-ul chiar mai puternic şi mai uşor de utilizat.

Mac OS X Lion

Apple a anunţat că Mac OS X Lion, cea de-a opta versiune majoră a celui mai avansat sistem de operare din lume, incluzând peste 250 de noi funcţionalităţi, este acum disponibil prin descărcare din Mac App Store pentru 23,99 euro. Câteva dintre uimitoarele noi facilităţi din Lion includ: noi gesturi Multi-Touch; compatibilitate la nivel de sistem pentru aplicaţii cu afişare pe tot ecranul; Mission Control, un mod inovator de a vizualiza tot ceea ce rulează pe Mac-ul dvs; Mac App Store, cel mai bun loc unde puteţi găsi şi explora software de înltă calitate, integrat direct în sistemul de operare; Launchpad, o nouă casă pentru toate aplicaţiile dvs; şi o aplicaţie Mail complet reproiectată.

Alte noi funcţionalităţi suplimentare din Lion includ:
Resume, care restaurează aplicaţiile dvs. exact la starea în care erau atunci când reporniţi Mac-ul dvs. sau terminaţi, apoi lansaţi din nou o aplicaţie
Auto Save, care salvează automat şi continuu documentele dvs. pe măsură ce lucraţi
Versions, care înregistrează automat istoricul documentului dvs. de la crearea acestuia şi vă furnizează o madalitate uşoară de a explora, reveni şi chiar copia şi lipi din versiuni anterioare
AirDrop, care găseşte Mac-uri din aporpiere şi configurează automat o conexiune wireless peer-to-peer pentru a face transferarea fişierelor simplă şi rapidă.

Lion necesită un Mac cu procesor Intel Core 2 Duo, i3, i5, i7 sau Xeon şi 2GB de RAM. Lion este un upgrade şi poate fi instalat pe toate Mac-urile dvs. personale autorizate. Detaili privind licenţierea în scopuri comerciale şi educaţionale pot fi găsite la apple.com/macosx.

Programul Hardware Up-to-Date
Upgrade-ul OS X Lion Up-to-Date va fi disponibil prin Mac App Store în mod gratuit pentru toţi clienţii care au cumpărat un sistem Mac eligibil nou de la Apple sau de la un partener autorizat de distribuţie Apple începând cu data de 6 iunie 2011. Utilizatorii trebuie să solicite upgrade-ul lor în termen de maxim 30 de zile de la cumpărarea computerului lor Mac. Clienţii care au cumpărat un Mac eligibil între 6 iunie 2011 şi 20 iulie 2011 trebuie să solicite upgrade-ul până pe data de 19 august 2011. Pentru mai multe informaţii şi solicitarea upgrade-ului, vizitaţi:
https://uptodate.apple.com/ro/uptodate/macosx/