Part of the Midis Group
Categorii

Apple actualizează modelul MacBook Pro ecran Retina de 13 inchi și MacBook Air

MacBook Pro Retina 13 inchi actaulizat

Apple a actualizat modelul MacBook Pro cu ecran Retina de 13 inchi cu noul trackpad Force Touch, procesoare Intel Core dintr-a 5-a generație și grafică Intel Iris Graphics 6100, stocare flash de două ori mai rapidă și baterie cu autonomie sporită.
Continuare...

Apple lansează noi modele MacBook Air cu autonomie pentru toată ziua.

MacBook Air (2013)

Apple a actualizat MacBook Air cu o baterie oferind autonomie pentru întreaga zi, a patra generaţie de procesoare Intel Core cu grafică mai rapidă, Wi-Fi 802.11ac şi stocare flash cu până la 45 % mai rapidă decât generaţia precedentă.
Continuare...

Apple actualizează MacBook Air şi generaţia curentă de MacBook Pro cu cele mai recente procesoare şi plăci grafice noi

MacBook Air

Apple® a actualizat MacBook Air®, cel mai performant notebook de uz cotidian, cu cele mai recente procesoare Intel Core, plăci grafice mai rapide şi stocare flash de până la de două ori mai rapidă faţă de precedenta generaţie. De asemenea, generaţia curentă de MacBook Pro de 13-inch şi 15-inch MacBook® Pro a fost actualizată cu cele mai recente procesoare Intel Core şi puternice procesoare grafice de la NVIDIA. Popularul Apple AirPort Express® a fost reproiectat pentru a include funcţionalităţi oferite anterior doar de AirPort Extreme®.
Continuare...

Noul MacBook Air. Cel mai performant notebook de uz cotidian.

Noul MacBook Air

Apple a actualizat gama MacBook Air cu procesoare din noua generaţie, tehnologie I/O Thunderbolt, o tastatură retroiluminată şi Mac OS® X Lion, cel mai avansat sistem de operare din lume.
Continuare...

Promo: Dublu sau nimic. MacBook Air echipat cu memorie de 4GB la preţ de 2GB!

MacBook Air

Până la 29 aprilie 2011, cumpăraţi un model MacBook Air eligibil* şi beneficiaţi gratuit de dublarea memoriei sistemului! Continuare...

Review: "Noul MacBook Air, una din armele anti-netbook a lui Steve Jobs, atacă şi ultraportabilele" de Vali Bîrzoi

Review MacBook Air, Business Cover

“Aşa că se naşte întrebarea: ce e mic, de 11-12 inci la display, are maximum 1,5 kg şi un procesor şi o placă video capabile de editări foto-video de bază? Răspunsul ar putea fi noile ultraportabile care au început să apară pe piaţă, însă răspunsul meu e MacBook Air.”
Continuare...

Promo: Husă cadou pentru orice portabil Mac

Husă cadou pentru orice portabil Mac

Noul dumneavoastră portabil Mac merită să se îmbrace în pas cu ultima modă. Fie că este un MacBook, MacBook Air sau MacBook Pro, orice notebook Mac achiziţionat din reţeaua partenerilor autorizați Apcom va fi însoţit de o husă de protecție şi transport realizată de producători premium specializaţi în accesorii pentru Mac. Continuare...

Recomandări: Be.ez LA robe (pentru MacBook Air 11-inch)

Be.ez LA Robe Allure (Black)

Be easy! Seria de huse Be.ez LA Robe oferă protecţie şic pentru noul dvs. MacBook Air de 11-inch.
Continuare...

Review: Apple MacBook Air - aproape perfect, de Radu Bogza-Petcu

Review: Apple MacBook Air, ITfiles

“Fără doar şi poate, el este o îmbinare excelentă a portabilităţii, autonomiei, performanţei, design-ului şi construcţiei. Aceste calităţi se întâlnesc foarte rar la un loc şi din acest motiv sunt de părere că MacBook Air merită toată atenţia.”
Continuare...

MacBook Air: Noua generaţie de sisteme MacBook. Acum în modele de 11-inch şi 13-inch.

Noile modele MacBook Air 11-inch & 13-inch

Apple a lansat un nou MacBook Air, primul din noua generaţie de notebookuri care vor înlocui hard discurile şi unităţile optice mecanice cu servicii Internet şi stocare flash. Afaţi mai multe despre avantajele noului MAcBook Air. Continuare...