Part of the Midis Group
Categorii

OS X Lion este aici. Profitaţi de programul Up-to-Date pentru a vă face Mac-ul chiar mai puternic şi mai uşor de utilizat.

Mac OS X Lion

Apple a anunţat că Mac OS X Lion, cea de-a opta versiune majoră a celui mai avansat sistem de operare din lume, incluzând peste 250 de noi funcţionalităţi, este acum disponibil prin descărcare din Mac App Store pentru 23,99 euro. Continuare...

Până la 80% reducere pentru licenţe Adobe Student & Teacher Edition

Adobe Student & Teacher Editions

Studenţii şi profesorii din România pot beneficia acum de o posibilitate extrem de avantajoasă de a achiziţiona licenţe software Adobe cu aceleaşi funcţionalităţi ca şi licenţele comerciale la preţuri reduse cu până la 80%!
Continuare...

Adobe a anunţat Creative Suite 5.5. Perioada de graţie pentru upgrade gratuit la CS5.5 a început!

Adobe Creative Suite 5.5

Adobe a anunţat recent apropiata lansare a software-ului Adobe® Creative Suite® 5.5 ca vă va permite să dezvoltaţi aplicaţii interactive bogate pentru Android™, BlackBerry® şi iOS, să proiectaţi conţinut de browser captivant în HTML5 şi să creaţi reviste digitale atractive. În plus, cei care achiziţionează acum licenţe CS5 integrale sau de upgrade vor primi gratuit upgrade-ul la CS5.5 imediat ce acesta va fi disponibil. Continuare...

Localizare în limba română pentru Mac OS X 10.6.6

Localizare Mac OS X 10.6.6

Pachetul de localizarea în limba română pentru Mac OS X 10.6.6 este acum disponibil. Continuare...

Promo: I see you.

I see you.

O aventură de proporţii epice. Un succes de public nemaiîntâlnit. O producţie multi-oscarizată. O reuşită impresionantă.
Următoarea poate fi a ta. Continuare...

Recomandări: Parallels Desktop for Mac 6

Parallels Desktop 6 for Mac - cutia

Parallels Desktop 6 for Mac este cea mai mai rapidă, mai inteligentă şi mai puternică versiune a celei mai bine vândute aplicaţii destinate rulării aplicaţiilor Windows şi Mac în paralel pe un Mac, fără reiniţializare.
Continuare...

iLife '11. Noi versiuni incredibile de iPhoto, iMovie şi GarageBand.

iLife '11

Apple a lansat noi versiuni incredibile de iPhoto, iMovie şi GarageBand. Toate în componenţa iLife ’11. Şi toate preinstalate pe noile Mac-uri.
Tocmai aţi cumpărat un Mac cu iLife ‘09? Realizaţi gratuit upgrade la iLife ’11 (6,99 $ taxe de livrare). Continuare...

Microsoft lansează Office for Mac 2011

Microsof Office for Mac 2011

Noua suită permite creșterea performanței și reduce timpul de lansare al aplicațiilor

Microsoft anunță lansarea Office for Mac 2011, suită ce pune la dispoziția utilizatorilor instrumente noi și flexibile cu ajutorul cărora pot obține cele mai bune rezultate la birou, acasă sau la școală. Cea mai recentă versiune pentru Mac OS va fi disponibilă în 100 de țări din întreaga lume. Continuare...

Adobe Creative Suite 5

Adobe Creative Suite 5
Adobe Systems Incorporated a anunţat lansarea Adobe Creative Suite® 5, o suită revoluţionară a programelor de design si dezvoltare pentru orice flux de lucru creativ.
Continuare...