Part of the Midis Group
Informaţii utile (limba engleză)
SymantecVeritas-620x250

Despre Symantec

Fondată în 1982, Symantec a evoluat și a devenit lider global în domeniul securității cibernetice, cu mai mult de 11.000 angajați în peste 35 de țări. Deținand una dintre cele mai vaste rețele de inteligență cibernetică, Symantec descoperă mai multe amenințări, și protejează mai mulți clienți de atacurile de generație viitoare. Ajută companii, guverne și indivizi să iși securizeze datele cele mai importante, indiferent unde sunt acestea. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.symantec.com.

Despre Veritas Technologies

Lider global în managementul informațiilor, Veritas Technologies ajută organizațiile să valorifice puterea informației pentru a asigura succesul în afaceri, cu soluţii de management al informaţiilor menite să sprijine cele mai complexe medii eterogene la nivel global. Veritas furnizează soluții companiilor de toate dimensiunile, incluzând 86% din companiile aflate în topul Fortune 500, îmbunătățind disponibilitatea datelor și dezvăluind perspective în sprijinul avantajului competitiv. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.veritas.com.

Apcom România, partener autorizat de distribuție Symantec și Veritas Technologies

Începând cu luna mai 2015, Apcom România a devenit distribuitor autorizat al produselor Symantec și Veritas Technologies. Dacă reprezentați o companie interesată de o colaborare în privința soluțiilor bazate pe produsele și tehnologiile Symantec, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de mai jos.

*Obligatoriu