Part of the Midis Group
Info

Despre Apcom Romania

I.R.I.S. S.A, Distribuitor Autorizat Apple, Symantec şi Veritas în România, a devenit Apcom în urma unui proces de rebranding regional prin care toţi distribuitorii locali ai produselor şi serviciilor Apple au fost incluşi într-o structură comercială unitară. Colaborarea dintre Apple şi Apcom Group, membră a Midis Group, a început în urmă cu peste 25 de ani, fiind consolidată în tot acest timp prin construirea unei reţele regionale de distribuţie puternică, modernă şi adaptată la realităţile locale. Midis Group îşi desfăşoară activitatea de peste 45 de ani, în 29 de ţări de pe 3 continente, cu peste 150 de companii unificate sub umbrela grupului.
Folosind meniul de mai sus puteți să aflați mai multe informații de contact pentru companie precum și informații referitoare la service și asistență.

Despre Apcom Group
Apcom Group a fost fondat în 1987 şi relansat în primăvara anului 2009, având ca scop distribuţia IT&C în regiune. Sediul companiei şi centrul de distribuţie se află în Budapesta, Ungaria, iar Apcom distribuie produse Apple si complementare produselor Apple în Albania, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, România, Slovacia, Slovenia şi Serbia.

Despre Apple
Apple a declanşat revoluţia calculatoarelor personale în anii '70 odată cu lansarea modelului Apple II şi a reinventat calculatorul personal în anii '80 cu Macintosh. Astăzi, Apple continuă să domine industria prin inovaţie, calculatoare performante, sistemul de operare OS X, iLife şi aplicaţii profesionale. Apple se află, de asemenea, în avangarda revoluţiei digitale prin playerele mp3 şi video marca iPod, magazinul online iTunes şi tocmai a intrat pe piaţa telecomunicaţiilor cu revoluţionarul iPhone. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.apple.com/ro.

Despre Symantec
Fondată în 1982, Symantec a evoluat și a devenit lider global în domeniul securității cibernetice, cu mai mult de 11.000 angajați în peste 35 de țări. Deținand una dintre cele mai vaste rețele de inteligență cibernetică, Symantec descoperă mai multe amenințări, și protejează mai mulți clienți de atacurile de generație viitoare. Ajută companii, guverne și indivizi să iși securizeze datele cele mai importante, indiferent unde sunt acestea. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.symantec.com.

Despre Veritas Technologies
Lider global în managementul informațiilor, Veritas Technologies ajută organizațiile să valorifice puterea informației pentru a asigura succesul în afaceri, cu soluţii de management al informaţiilor menite să sprijine cele mai complexe medii eterogene la nivel global. Veritas furnizează soluții companiilor de toate dimensiunile, incluzând 86% din companiile aflate în topul Fortune 500, îmbunătățind disponibilitatea datelor și dezvăluind perspective în sprijinul avantajului competitiv. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.veritas.com.